CookiesSamsung Fashion TV App

24 januari 2012 10:13 door Hans Wind

Samsung Fashion TV AppSamsung lanceert een nieuwe app in samenwerking met Fashion TV. Deze TV app brengt het laatste nieuws uit de fashion industrie in de vorm van live streams van onder andere modeshows en fotoshoots. Daarnaast ontvang je exclusieve behind the scenes beelden van modellen, ontwerpers en celebrities gewoon thuis op de bank. Download nu deze exclusieve Fashion TV app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van fashion & glamour op de Samsung Smart TV.

Fashion TV is het enige mode & beauty kanaal dat wereldwijd 24 uur achter elkaar het laatste en meest exclusieve nieuws uit de modewereld uitzendt. Met een bereik van 350 miljoen kijkers in 193 verschillende landen en meer dan 20 miljoen YouTube views per maand is Fashion TV ook de meest bekeken zender in haar soort.

“Het partnership met Fashion TV breidt ons aanbod verder uit met een geheel nieuw genre. Hiermee versterken we onze focus op het on Demand bieden van een persoonlijke kijkervaring”, zegt Rick Fens, Content Manager TV/AV Samsung Electronics Benelux. “Fashion TV heeft sinds de oprichting een belangrijke rol ingenomen op het gebied van modereportages en we zijn trots hen te mogen verwelkomen op Samsung Smart TV.”

Gedurende vier maanden zal de Fashion TV App exclusief beschikbaar zijn voor Samsung Smart TV met het beste wat de modewereld te bieden heeft. De zender biedt tevens een kans voor adverteerders om een breed modegericht publiek te bereiken via Smart Clip.

“Deze samenwerking brengt Fashion TV onder de aandacht bij een breder publiek in heel Europa, dankzij het aanhoudende succes van Samsung Smart TV. Hiermee bieden wij onze kijkers een nieuwe manier om zich te verbinden met ons merk”, aldus Alona Fischbein, Fashion TV Director.

Fashion TV is beschikbaar in het Engels in heel Europa en sluit aan bij een steeds groter wordend aanbod van Video on Demand en live streaming diensten voor nieuws, entertainment en business.

Bron: Samsung