CookiesSamsung Galaxy camera

3 september 2012 08:22 door Hans Wind

Samsung Galaxy cameraDe nieuwe Samsung Galaxy Camera combineert camerakwaliteiten met het nieuwste besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean) en een snelle mobiele internetverbinding via 3G, 4G en Wi-Fi. Het resultaat: een camera waarmee je uitstekende foto’s en video’s schiet, nauwkeurig kunt editen en je de resultaten razendsnel naar al je vrienden stuurt.

De Galaxy Camera heeft een 21x optische zoom, een 23 mm lens en een 16 megapixel BSI CMOS sensor om alle beelden helder en scherp vast te leggen? Iedereen kan met deze camera overweg, want door de Smart Pro-technologie hoef je alleen maar te kiezen uit één van de vele camera-settings. De set-up wordt vervolgens automatisch ingesteld. De Galaxy Camera zorgt ervoor dat je alle aandacht kunt richten op het fotografie-onderwerp, want met Voice Control kun je door middel van een spraakcommando inzoomen (“Zoom in”) en fotograferen (“Shoot”).


Samsung-Galaxy-camera-LVDFoto’s direct bewerken

Het meest bijzondere aspect van de Galaxy Camera is het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. Daardoor kun je op het heldere HD Super Clear LCD camerascherm (4,77 inch) allerlei handige toepassingen openen om de foto’s direct tot in detail te bewerken. In het Photo Wizard-menu heb je keuze uit 35 krachtige fotobewerkingstoepassingen. Geschoten video’s kun je bovendien direct op de camera editen via Movie Wizard.

Facebook en Skype

Door het Android besturingssysteem krijg je op je camera dezelfde mogelijkheden als op je smartphone. Op de Galaxy Camera kun je bijvoorbeeld volop genieten van alle applicaties van Google Play of uit de Samsung App store. Zo kun je voor, na en tijdens het fotograferen rustig multitasken met Instagram, Facebook en Skype of je bekijkt een internetpagina op het super heldere HD camerascherm. Het werkt allemaal razendsnel dankzij de verbindingsmogelijkheden (3G,4G, Wi-Fi) en de snelle quad-core processor.

Delen vanaf de camera

Je kunt de foto’s direct delen met vrienden en familie. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen op sociale netwerken of je stuurt ze door naar je andere Samsung devices zoals de Galaxy SIII of Galaxy Note II. Bovendien worden je nieuwe foto’s met Auto Cloud Backup altijd veilig in de cloud bewaard. Het zou tenslotte zonde zijn als je foto’s verloren zouden gaan.

De Galaxy Camera verschijnt in twee versies: een 3G en Wi-Fi versie en een 4G LTE en Wi-Fi versie.

Samsung Galaxy camera prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Camera is vanaf 1 december 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 499 Euro. Tijdelijk is er een introductieaanbod op de Galaxy camera waarmee je € 100,- retour en mobiel internet cadeau krijgt.

Bron: Samsung