CookiesSamsung Galaxy Note 4 introductie

20 oktober 2014 07:50 door Hans Wind

Samsung Galaxy Note 4De Samsung Galaxy Note 4 werd vorige week donderdag in Nederland gelanceerd tijdens een speciale expositie van GabyGaby. Deze moderne Nederlandse kunstenaar combineert kunst met nieuwe technologie via augmented reality. Met behulp van Samsungs nieuwste producten, zoals de Samsung Galaxy Note 4, zorgde hij ervoor dat zijn kunstwerken tot leven leken te komen. Bezoekers konden dit zelf ervaren tijdens de art show die Samsung samen met GabyGaby ontwikkelde. Onder dit artikel vindt u een video met sfeerimpressie van dit event.

De Samsung Galaxy Note 4 is verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers en in het metalen ontwerp is duidelijk de nieuwe designrichting van Samsung te herkennen.
De nieuwe Note 4 heeft 2,7 GHz Quad-Core Processor en een 5,7 inch Quad HD (2.560×1.440) Super AMOLED display. Door de afmeting is multitasken een mogelijkheid, je past daarbij de grootte en positie van een App op het scherm eenvoudig aan met één veegbeweging.

De Samsung Galaxy Note 4 beschikt over een 16 megapixel camera met een Smart Optical Image Stabilizer, die schokken stabiliseert en automatisch de sluitertijd aanpast bij weinig licht. De frontcamera heeft 3,7 megapixels. Met functies als Fast Charging en Ultra Power Saving Mode zit je bovendien minder vaak met een lege smartphone.

Samsung Galaxy Note 4 prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 4 is vanaf 18 oktober verkrijgbaar in Nederland in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 749,-.

Bron: Samsung