CookiesSamsung Galaxy S4 Mini met 4,3 inch scherm

30 mei 2013 12:29 door Hans Wind

Samsung Galaxy S4 Mini met 4,3 inch schermDe Samsung Galaxy S4 mini is de nieuwe, compacte versie van de populaire Galaxy S4. De Galaxy S4 mini heeft een compact formaat (124.6 x 61.3 x 8.94mm) en weegt 107 gram. Hij is daardoor eenvoudig met één hand te bedienen. De Samsung Galaxy S4 Mini heeft een 4,3 inch qHD Super AMOLED scherm en Android 4.2.2 (Jelly Bean) draait op een 1,7 GHz dual core processor.

Met de 8 megapixel camera aan de achterzijde en de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde kun je alle mooie momenten vastleggen en de extra functies, zoals ‘Sound & Shot’ en ‘Panorama Shot’ bieden nog meer mogelijkheden. Via de ‘Story Album’ functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals Facebook updates, aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto’s en video’s verzameld en gesorteerd aan de hand van je tijdlijn, geo-tagging informatie of een specifieke gebeurtenis.

Met de Samsung Galaxy S4 mini kun jij makkelijk contact houden met alle mensen die belangrijk zijn in je leven. Met ‘Group Play’ geniet je samen met vrienden en familie van dezelfde muziek en games. Terwijl je via ‘ChatOn’ met meerdere vrienden tegelijkertijd kunt chatten en direct animaties, video’s en geluidsfragmenten kunt toevoegen.

Als je de ‘WatchOn’ functie activeert, transformeer je de Galaxy S4 mini tot afstandsbediening van je HD TV , set-top-box en dvd-speler.

Met de S Health-software, die je via Samsung Apps kunt downloaden, wordt via sensoren jouw caloriebalans en fysieke gesteldheid gecontroleerd. Ook kun je het aantal stappen dat je op een dag zet tellen, je slaappatroon monitoren en zelfs je hartritme in de gaten houden.

‘Adapt Display’ geeft je de meest optimale kijkbeleving voor elke afzonderlijke applicatie. En ‘Adapt Sound’ zorgt voor het meest optimale geluid dat je eenvoudig afstemt op jouw persoonlijke voorkeuren.

Samsung Galaxy S4 Mini prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S4 mini (4G LTE) met 8 GB geheugen is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Black Mist en White Frost. De adviesverkoopprijs bedraagt € 499,- inclusief BTW.

Bron: Samsung