CookiesSamsung Galaxy Tab

8 september 2010 13:20 door Hans Wind

Samsung Galaxy TabDe Samsung Galaxy Tab is het eerste tablet device dat draait op het Android 2.2 besturingssysteem. Met de nieuwe Galaxy Tab kun je op het 7 inch display webbrowsen als op een PC en genieten van alle vormen van multimedia, zowel thuis als onderweg. Ook ben je altijd op de hoogte met de Samsung Galaxy Tab. Want je kunt met dit tablet device e-mailen, (beeld)bellen, sms’en, mms’en en je sociale netwerken bijhouden.

“Samsung ziet dat de markt van tablet devices grote potentie heeft. Met de Galaxy Tab brengen wij een unieke en open propositie op de markt. Onder consumenten is een nieuwe behoefte ontstaan, die nog lang niet is uitontwikkeld. Wij kunnen die behoefte vervullen, omdat mobiel in ons DNA zit,” zegt JK Shin, President en Hoofd van de Mobile Communications Business van Samsung Electronics.
“De Samsung GALAXY Tab hebben wij ontworpen om consumenten de ultieme online ervaring te geven, zowel thuis als onderweg. Als pioniers in smart media devices verwachten wij dat de Galaxy Tab alleen nog maar het begin is van vele innovaties op dit gebied.”

Altijd alles bij de hand met de Galaxy Tab
De Samsung Galaxy Tab biedt veel mobiele mogelijkheden. Op het 7 inch TFT-LCD-display kun je foto’s bekijken, van films genieten, e-books lezen en documenten delen. Met de ondersteuning van de nieuwe Adobe Flash Player 10.1 brengt de Samsung Galaxy Tab elke internetpagina perfect in beeld. Dankzij het slanke ontwerp en een gewicht van 380 gram kun je de Galaxy Tab makkelijk vasthouden en overal mee naar toe nemen.

Overal communicatie
De Samsung Galaxy Tab verbetert de mobiele communicatie met een 3G HSUPA-connectie, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 3.0 en een (mini) SD-card ingang. Videoconferencing en push e-mail maakt contact onderhouden makkelijk en efficiënt. De Samsung Galaxy Tab is ook een ideale speakerphone voor op het bureau. In combinatie met een Bluetooth-headset kun je ‘m onderweg zelfs als mobiele telefoon gebruiken. Via Swype kun je anderhalf keer zo snel tekst invoeren door simpelweg een lijn tussen de letters van een woord te trekken.
Verder bevat de Samsung Galaxy Tab twee camera’s. Met de camera aan de voorzijde kun je face-to-face beeldbellen via 3G, terwijl je met de camera aan de achterzijde foto’s en video’s maakt, die je direct kunt bewerken, uploaden en delen met je contacten.
Ook biedt de Samsung Galaxy Tab ‘augmented reality’. Dankzij de camera en het gps weet je direct welke bedrijven en diensten zich bevinden op de plaats waar je op dat moment bent.

Met de Cortex A8 1.0GHz applicatieprocessor levert de Samsung Galaxy Tab de beste prestaties. Het tablet device dat diverse codecs ondersteunt (waaronder DivX, XviD, MPEG4, H.263 en H.264) laat je maximaal genieten van full HD-content.

Samsung Galaxy Tab prijs en beschikbaarheid
In Nederland is de Galaxy Tab is vanaf nu verkrijgbaar.

Bron: Samsung


Samsung Galaxy Tab prijs vergelijking