CookiesSamsung Galaxy Tab A introductie

21 april 2015 11:11 door Hans Wind

Samsung Galaxy Tab ADe nieuwe Samsung Galaxy Tab A heeft een 9,7 inch scherm met een resolutie van 1.024 x 768 beeldpunten en een verbeterde 5 megapixelcamera met autofocus op de achterkant en 2 megapixel camera aan de voorzijde. Videogesprekken voer je in hoge kwaliteit met de 2 MP camera aan de voorzijde. Video’s die je maakt met de Samsung Galaxy Tab A kun je bewerken met de videosoftware van Magisto.

Het compacte design en relatief lage gewicht (450 gram) van de Samsung Galaxy Tab A zorgen ervoor dat je de tablet lang prettig kunt vasthouden – bijvoorbeeld als je een e-book leest.

De Galaxy Tab A is te gebruiken als tweede scherm. Hiervoor verbind je de tablet via Wi-Fi met het beeldscherm en switch je eenvoudig tussen het kijken van je favoriete serie op tablet of TV, zonder dat er een kabel aan te pas komt.

Je kunt direct aan de slag met de Samsung Galaxy Tab A met Android Lollipop . Documenten vind je terug in Microsoft’s OneDrive, terwijl je notities maakt in Evernote en artikelen leest in Pocket of Blendle. De interne opslagruimte is 16 GB en dat is via een MicroSD-kaart uit te breiden met 128 GB.

Samsung Galaxy Tab A prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab A is vanaf begin mei in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 299 euro (16 GB Wi-Fi versie) of 369 euro (16 GB LTE-versie). De Galaxy Tab A met S-Pen is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 349 euro (16 GB Wi-Fi versie).

Bron: Samsung