CookiesSamsung Galaxy Tab3 7.0 tablet

29 april 2013 11:35 door Hans Wind

Samsung Galaxy Tab3 7.0 tabletDe nieuwe Samsung Galaxy Tab3 7.0 is een krachtige 7 inch tablet met een slank design en leuke mogelijkheden. Wil je multi-tasken, video’s bekijken, muziek luisteren, apps gebruiken of een e-book lezen? Met de Samsung Galaxy Tab3 kan dat.

Samsung Galaxy Tab3 7.0 kenmerken

• Makkelijk mee te nemen: Het compacte design en de ‘one-hand-grip’ zorgen ervoor dat je de Samsung Galaxy Tab3 urenlang prettig kunt vasthouden en de tablet makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je ook onderweg volop van entertainment genieten. De Galaxy Tab3 is met 47 gram lichter en dunner dan zijn voorganger (Galaxy Tab 2 7.0).

• Multimediaprestaties: de Samsung Galaxy Tab3 beschikt over een 1,2 GHz dual-core processor, zodat je nog sneller content kunt openen en delen. Ook heb je direct toegang tot video’s, apps en games die je op het breedbeeldscherm fullscreen kunt bekijken. De Galaxy Tab3 heeft 1 GB (RAM) en 8 GB intern geheugen, dat is uit te breiden tot 64 GB. Zo heb je voldoende ruimte op je tablet voor al je favoriete foto’s, muziek en apps.

• Verbeterde gebruikerservaring: het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem zorgt ervoor dat je de speciale momenten in je leven eenvoudig deelt met vrienden en familie. De Galaxy Tab3 beschikt over een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. En met de langere accuduur kun je volop gebruik maken van al het entertainment dat je tablet jou biedt.

Samsung Galaxy Tab3 7.0 specificaties

Samsung Galaxy Tab3 7.0 specificaties

Samsung Galaxy Tab3 7.0 prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab3 7.0 WiFi is vanaf de zomer van 2013 in Nederland verkrijgbaar in wit.

Bron: Samsung