CookiesSamsung Gear VR Innovation Edition voor Galaxy S6

4 maart 2015 16:38 door Hans Wind

Samsung Gear VR Innovation Edition Galaxy S6Tegelijk met de annoncering van de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge introduceerde het bedrijf de Samsung Gear VR Innovation Edition voor Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Eerder werd al een versie aangekondigd voor de Note 4.

De nieuwe Virtual Reality (VR) bril is volledig geoptimaliseerd voor die nieuwste smartphones. Via een samenwerking met Oculus biedt de Samsung Gear VR Innovator Edition toegang filmische virtual reality-ervaring. De nieuwe Gear VR Innovator Edition geeft volgens Samsung een verbeterde beeldweergave en ook het ontwerp is aangepast voor extra comfort.

Kenmerken van de de Samsung Gear VR Innovation Edition voor Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zijn:

• Het 5,1 inch Super AMOLED display geeft toegang tot hoge resolutie films, foto’s, TV-programma’s en Video On Demand-diensten. De aangepaste beeldweergave en de brede kijkhoek verbeteren je virtual reality-ervaring en laten je nog langer van content genieten.

• De Gear VR is 15 procent kleiner geworden, voor een comfortabelere gebruikerservaring. De ergonomische banden zorgen voor een betere gewichtsverdeling en mechanische ventilatie zorgt voor verkoeling en voorkomt dat de lenzen beslaan.

• Grotere rekenkracht en verbeterde graphics zorgen voor de beste virtual reality-avonturen.

• De Gear VR kan nu worden opgeladen via een USB-poort en heeft daarmee een langere gebruiksduur.

• Gear VR content is beschikbaar via de Oculus Store. Je hebt toegang tot een selectie aan geoptimaliseerde en gelokaliseerde virtual reality-content, waaronder VR-games en 360 graden content, zoals de nieuwe voorstelling van Cirque du Soleil, Kurios.

Samsung Gear VR Innovation Edition voor Galaxy S6 prijs en beschikbaarheid

De beschikbaarheid van de Samsung Gear VR Innovator Edition voor Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge is nog niet bekend.

Bron: Samsung