CookiesSamsung HDTV nieuws op de CES

8 januari 2010 13:46 door Hans Wind

Samsung HDTV nieuws op de CESSamsung presenteert op CES 2010 naar eigen zeggen de eerste complete 3D home entertainment-oplossing. Deze 3D-set van Samsung maakt onderdeel uit van een lijn van 3D-producten. Met de Samsung LED-HDTV’s, de bekroonde 3D Blu-ray speler en de ‘active shutter’ bril kunnen mensen thuis genieten van het beste in 3D-entertainment.

Samsung onthult met de BD-C6900 de eerste 3D Blu-ray speler ter wereld, die op CES direct met de ‘Best of Innovations 2010’ award is bekroond.

Met de 3D Blu-ray speler en het 3D Blu-ray home theater system bereikt Samsung nieuwe hoogten in HD home entertainment. Met de eerste 3D Blu-ray speler ter wereld kun je vanuit je luie stoel je favoriete 3D-films bekijken. De BD-C6900 ondersteunt de nieuwe 3D Blu-ray standaard voor een indrukwekkende 3D-bioscoopervaring in de woonkamer. De slanke 3D Blu-ray speler is stijlvol vormgegeven: de behuizing is deels transparant waardoor je de disc ziet draaien als deze speelt.

Voor een overweldigende 3D surround geluidservaring heeft Samsung het Blu-ray home theater system HT-C6930W met 7.1 channel surround sound ontworpen. De ingebouwde digital signal processor (DSP) zorgt ervoor dat ook de verticale 3D geluidservaring realistisch is. Het home theater system speelt zowel Blu-ray Discs als DVD’s in 1080p af en ondersteunt de Dolby Digital Plus™, Dolby True HD™ en DTS-HD Master Audio geluidsformaten. Je kunt via geïntegreerd DLNA gemakkelijk draadloos content delen met andere apparaten in huis. De zwarte hoogglans finish geeft het home theater system een hoogwaardige uitstraling, die naadloos bij de geluidskwaliteit aansluit.

Volop Blu-ray spelers: van eyecatcher tot instapmodel
Degene die op zoek is naar het beste in design en prestaties, kiest voor de BD-C7500. Dit is de dunste (2,79 cm) Blu-ray speler ter wereld die opvalt door de natuurlijke vormfactor met een glossy finish. De speler kun je zelfs als ‘eyecatcher’ aan de wand hangen.
De BD-C6500 combineert prestaties met snelheid. Met een opstarttijd van 15 seconden en een laadtijd van 15 seconden is het één van de snelste spelers op de markt. Met Samsung’s Adaptive Servo Technology (AST) geeft de BD-C6500 Blu-ray Discs nog beter weer.
Het instapmodel BD-C5500 trekt met zijn eco-design de aandacht. De speler is geschikt voor WiFi (hiervoor is een WiFi USB dongle nodig), waardoor je de content van je DLNA-apparaten naar je toe kunt halen en de internet@TV contentservice kunt gebruiken.

5.1 home theater system combineert design met prestaties
Het home theater system HT-C7550W valt op door zijn design en prestaties. Dit 5.1 channel system past met zijn luxe uitstraling in elk modern interieur. De Crystal Amplifier Pro Technology zorgt voor een nauwkeurige geluidsreproductie zonder ruis. Content delen met andere apparaten in het netwerk is met DLNA gemakkelijk.

Internet@TV opent een wereld aan online content
Alle Blu-ray spelers en home theater systems uit de line-up voor 2010 bevatten de internet@TV contentservice. Hiermee heb je toegang tot een scala aan online content en diensten, waaronder de nieuwe applicatiewinkel Samsung Apps.

Bron: Samsung