CookiesSamsung HMX-H300 HD camcorder introductie

16 januari 2011 11:26 door Hans Wind

Samsung HMX-H300 HD camcorder introductieDe nieuwe Samsung HMX-H300 HD camcorder is volgens de fabrikant speciaal ontworpen voor families. De HMX-H300 heeft een lange accuduur, een 3 inch LCD touchscreen en een uitstekende beeldkwaliteit. De HMX-H300 combineert hoogwaardige technologie met handige functies die het gebruik van de camcorder plezierig maken.

De camcorder maakt stabiele, scherpe opnamen in HD TV kwaliteit. Zo kun je zelf óók genieten van het moment en hoef je je nooit meer zorgen te maken over de instellingen of het scherp stellen. Met de lange opnametijd, een accuduur van drie uur en een ingebouwde USB oplader, kun je ontspannen tijdens het filmen. De camcorder zorgt ervoor dat elke speciale gelegenheid van het begin tot het einde wordt vastgelegd.

Slimme videofuncties op de HMX-H300

De HMX-H300 beschikt over slimme extra’s die het nog makkelijker maken snel goede beeldkwaliteit te bereiken. De Face Detection-functie zorgt ervoor dat de gezichten van maximaal zes personen in een shot stuk voor stuk scherp zijn. Dat is ideaal bij drukke gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes. Smart Auto selecteert automatisch de juiste instellingen aan de hand van de helderheid, het onderwerp en de kleur van de omgeving, zodat altijd de best mogelijke opname wordt gemaakt. Ook bevat de camera de Samsung Record Pause-functie, waarmee je korte pauzes kunt nemen tijdens het filmen. Zo hoef je de bestanden niet meer aan elkaar te plakken als je klaar bent, dit maakt het bewerken van de opnamen veel gemakkelijker.

Optische technologie

Met 30x optische zoom op de lens filmt de HMX-H300 in hoge resolutie. Vanaf lange afstand kun je ongelooflijke close-ups schieten bij belangrijke sportwedstrijden van de kinderen of de voorstelling op school.

De HMX-H300 heeft een 5 megapixel 1/4″ (1/6.3”, 1,75M Effective) BSI CMOS sensor, die tweemaal de gevoeligheid heeft van een normale CMOS sensor. Deze BSI CMOS sensor zorgt voor aanzienlijk minder ruis en verstoringen en verbetert de opnamekwaliteit in matige lichtomstandigheden, zoals diners bij kaarslicht. Het OIS Duo systeem compenseert trillende handen. Zelfs als je tijdens het filmen loopt, maak je haarscherpe video’s.

De compacte en gestroomlijnde HMX-H300 heeft een 3 inch touch LCD-display dat 20% groter is dan standaard displays. De intuïtieve gebruikersinterface maakt de camcorder eenvoudig in het gebruik. Je kunt met de HMX-H300 ook fotograferen. Je hoeft dus geen extra camera meer mee te nemen.

Samsung HMX-H300 prijs en beschikbaarheid

De HD camcorder HMX-H300 is vanaf maart verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 399 Euro.

Bron: Samsung


Samsung HMX-H300 prijs vergelijking