CookiesSamsung HMX-T10 Full-HD camcorder

8 september 2010 10:00 door Hans Wind

Samsung HMX-T10 Full-HD camcorderDe Samsung HMX-T10 Full-HD heeft een innovatieve lens die 20 graden is gekanteld. Hierdoor kun je overal video-opnamen van maken zonder je arm of pols in vervelende posities te hoeven buigen, zoals vaak het geval is bij huidige camcorders.

De HMX-T10 is onderdeel van Samsung’s nieuwe generatie compacte camcorders. Deze camcorders maken het consumenten makkelijker dan ooit maken om Full-HD video’s in hoge kwaliteit te schieten en onderweg te bewerken. De slanke HMX-T10 met zijn stijlvolle afwerking is een camcorder waar je graag mee gezien wil worden. Functies zoals het glasheldere 2,7 inch LCD-touchscreen en de mogelijkheid om tegelijkertijd stilstaande en bewegende beelden vast te leggen, maken het gebruik van deze camcorder extra plezierig. En omdat hij zo compact is, kun je deze camcorder altijd meenemen.

“De HMX-T10 biedt niet alleen een stijlvol design en perfecte opnamekwaliteit voor een betaalbare prijs. De camcorder laat ook Samsung’s gedachtegoed en innovatievermogen zien om filmen en fotograferen voor iedereen prettig te maken,” aldus Roland Niezen, Product Manager DSC en Camcorder,van Samsung Electronics Benelux. “De handige functies van de HMX-T10, zoals de lens die 20 graden is gekanteld, onderstrepen de gebruiksvriendelijke en innovatieve aard van onze camcorderlijn en ons doel om vooruitstrevende producten met een stijlvol design te blijven ontwikkelen.”

Innovatief en gebruiksvriendelijk
Ondanks het compacte design van de camcorder, biedt de HMX-T10 geavanceerde opnamemogelijkheden voor foto’s en video’s van de beste kwaliteit. De camcorder is uitgerust met Full HD-technologie voor video’s, met glasheldere videobeelden en 4,7 megapixel foto’s als resultaat. Bovendien zorgt optische beeldstabilisatie ervoor dat je opnames altijd ruisvrij zijn. Voor professionele opnamen beschikt de HMX-T10 over een geavanceerde BSI (Back Side Illuminated) CMOS beeldsensor, die tweemaal de gevoeligheid heeft van de conventionele CMOS sensors. De innovatieve sensor van de HMX-T10 vermindert de beeldvervaging, waardoor je zelfs bij matige lichtomstandigheden haarscherpe video’s en foto’s kunt maken.

De Smart Auto-functie vergroot het gebruiksgemak van de camcorder. Net zoals het 2,7 inch LCD-touchscreen waarop je direct je video bekijkt en bewerkt. Met de bijgeleverde intelli-studio 2.0 software kun je je video’s en foto’s managen en editen.

Samsung HMX-T10 prijs en beschikbaarheid
De Samsung HMX-T10 is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 299 Euro incl. BTW.

Bron: Samsung