CookiesSamsung Home Entertainment systemen introductie

30 mei 2011 12:01 door Hans Wind

Samsung Home Entertainment systemen introductieDe Samsung Home Entertainment systemen en Blu-ray spelers zijn volgens de fabrikant slimmer dan ooit. Dankzij de internetverbinding bieden deze spelers een wereld aan online content ook als je huidige HD TV nog geen internetverbinding heeft.

De Smart Hub van de Blu-ray spelers geeft direct toegang tot Samsung Apps met betaalde en gratis apps. Met de MovieMax App kun je direct de nieuwste films bestellen en bekijken. Dankzij deze Video on Demand-service hoef je voor een filmpje de deur niet meer uit.

De Samsung Smart Hub op de Home Entertainment Systems en Blu-ray spelers biedt volop entertainment.

Video on Demand: bekijk films die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt.

SearchAll: maakt het makkelijker om via je slimme Home Entertainment System of Blu-ray speler naar content te zoeken. Met één zoekopdracht vind je de gewenste content op internet, binnen Video on Demand-diensten, je thuisnetwerk of je devices die je via DLNA op je speler hebt aangesloten, zoals je notebook, camera of smartphone.

AllShare: via Wi-Fi scroll je gemakkelijk door al je video’s, foto’s en muziek op onder andere je PC, mobiele telefoon of digitale camera. Je kunt de beelden direct op je HDTV laten zien. Een Wi-Fi verbinding maken is met de afzonderlijk verkrijgbare draadloze router heel gemakkelijk. Deze router maakt automatisch een Wi-Fi verbinding met de Blu-ray speler van het Samsung Home Entertainment System.

3D-ervaring in beeld en geluid

De Samsung 3D Home Entertainment Systems combineren een stijlvol design met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien tillen deze sets met Wi-Fi functie de entertainmentervaring naar een nieuw niveau. Samsung voegt aan de 3D-beeldweergave Samsungs geluidsverwerkingstechnologie 3D Sound en Power Bass toe voor de ware 3D-belevenis. Dankzij de combinatie van 3D-Depth, Vertical Surround en Horizontal Surround Sound klinkt het geluid zeer realistisch. De krachtige videoprocessor van de Home Entertainment Systems waardeert de videobeelden op. Je kunt daardoor genieten van films op 3D Blu-ray, Blu-ray én DVD in verbeterde kwaliteit. Zo bekijk je je foto’s en favoriete films op DVD in 3D.

Samsung HT-D6750W

De Samsung HT-D6750W met Wi-Fi is al bekroond met een ‘CES Innovations Design & Engineering Award’. Dit 3D Blu-ray 7.1-kanaals Home Entertainment System in hoogglans zwart levert een robuuste geluidskwaliteit. De breedbandversterker laat in combinatie met de Super Tweeter speakers een warmer en natuurlijker geluid klinken in zowel 2D als 3D. In deze set is als eerste Samsung’s Advanced Vertical Surround Sound toegepast voor een indrukwekkende verticale surround sound ervaring.

Samsung HT-D7200

De Samsung HT-D7200 is een fraai vormgegeven Home Entertainment Systaem. De zwarte of witte waterdrop design speakers geef je als echte designobjecten een mooie plek in de woonkamer, terwijl je de dunste Blu-ray speler ter wereld ( BD-D7500 ) aan de muur kunt hangen. De 3D-beeldkwaliteit leidt daar niet onder. Met Samsungs videoprocessor, slimme algoritmes voor beeldverbetering en verschillende HD-codecs haal je het beste beeld uit je HD TV. Met een opstarttijd van slechts drie seconden heeft Samsung de opstarttijd van de Blu-ray speler met 80% verminderd. Dit maakt de BD-D7500 volgens Samsung één van de snelste Blu-ray spelers op de markt.
Het HT-D7200 Home Entertainment System bevat de Blu-ray speler BD-D7500. Deze dunne Blu-ray speler is ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Samsung BD-D7000

Wie van een minimalistisch design houdt, kiest voor de 3D Blu-ray speler BD-D7000.
Het verborgen slot voor het laden van discs komt ingenieus omhoog vanuit het midden van de speler. De stijlvolle zilverkleurige behuizing geeft de compacte, vierkante BD-D7000 een designuitstraling. Qua specificaties vertoont de BD-D7000 veel gelijkenis met de Blu-ray speler BD-D7500 en biedt daarmee de nieuwste technologieën in een onderscheidend design.

Bron: Samsung

 
Samsung HT-D7200 prijs vergelijking
 
 
 
Samsung HT-D6750W prijs vergelijking
 
 
 
Samsung BD-D7000 prijs vergelijking
 
 
 
Samsung BD-D7500 prijs vergelijking