CookiesSamsung Home Theater en Blu-Ray spelers introductie

18 maart 2009 09:53 door Hans Wind

Samsung Home Theater en Blu-Ray spelers introductieDe Samsung Home Theater Systems en Blu-ray Disc-spelers bieden interactiviteit en een heldere weergave. Het zijn volgens de leverancier designproducten die bij verschillende lifestyles passen.

Samsung heeft het werkgeheugen van haar producten uitgebreid om HD-content over te kunnen brengen. Ook heeft Samsung nu Blu-ray Disc-spelers met een ethernetverbinding via WiFi of USB.

Samsung HT-BD7200
De Samsung HT-BD7200 is een 2.1-kanaals Blu-ray Disc Home Theater Systeem dat bij elk interieur in de kleinste woonruimten past. Het compacte apparaat sluit met zijn Crystal-uitvoering naadloos aan op het design van een Samsung LED- of LCD-HDTV.

De HT-BD7200 geeft een prima geluid met zijn krachtige output van 400W en een virtual dolby surround sound dat uit slechts twee speakers komt. Samsung verbetert de audioweergave doordat het aandrijfmechnanisme van de versterker in de BD7200 nauwelijks brom- of bijgeluiden maakt. De speakers zelf zijn vervaardigd uit kelp, een natuurlijk materiaal dat het geluid extra helder laat klinken. De Samsung HT-BD7200 beschikt over een draadloos netwerk via een optionele USB-dongel. De opstarttijd van deze Blu-ray Disc-speler en Home Theater System in één is twee keer zo snel als van de huidige standaard in de markt.

Samsung HT-X620
De Samsung HT-X620 is een 2.1-kanaals Home Theater System met Bluetooth-verbinding. Dit Home Theater System heeft een DVD-speler die is uitgerust met de up-scaling 1080p-technologie. Dat houdt in dat beeld en geluid op DVD’s automatisch tot Full HD-kwaliteit worden opgewaardeerd. De Samsung HT-X620 bevat ook het CD-Ripping programma, waarmee je direct zonder tussenkomst van een PC muziek op je mp3-speler kunt zetten.

Samsung HT-BD8200De Samsung HT-BD8200 is het eerste Samsung Blu-ray Disc Home Theater System als Sound Bar-model.

De Samsung HT-BD8200, HT-BD7200 en HT-X620 zijn dit jaar in Nederland verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 899,-, € 799,- en € 349,- inclusief BTW.

Samsung Blu-ray Disc-spelers
Naast de geïntegreerde Blu-ray Disc-Home Theater Systems heeft Samsung ook losstaande Blu-ray Disc-spelers. De Samsung BD-P4600 is de platste Blu-ray Disc-speler ter wereld. Zowel de BD-P4600 als de BD-P3600 hebben een automatische regelaar die zorgt voor het beste beeld op een Samsung TV. Met deze spelers zet Samsung de nieuwe standaard in Blu-ray performance en veelzijdigheid.

De Samsung BD-P1600 is een stijlvolle Blu-ray Disc speler die BD Profile 2.0 Ready is, een Ethernet-aansluiting heeft en geschikt is voor een WiFi-verbinding.

De Samsung BD-P4600, BD-P3600 en BD-P1600 zijn dit jaar in Nederland verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 399,-, € 349,- en € 249,- inclusief BTW.


Samsung Speaker Bar
Wie een krachtig bioscoopgeluid uit zijn televisie wil halen, kiest voor de Samsung Speaker Bar. Deze virtuele 5.1-kanaals surround sound speaker is een ranke geluidsbox voor alle nieuwe 40 inch LED- en LCD-televisies. De HT-SB1 heeft een krachtig vermogen van 160W. De Speaker Bar die qua design naadloos aansluit op de Samsung TV’s, is verkrijgbaar in de kleuren Platinum Black en Rose Black. Met de bijgeleverde muursteun is de Speaker Bar eenvoudig aan de wand te hangen. De Speaker Bar is ook beschikbaar met een draadloze subwoofer (HT-WS1), in dezelfde kleurvarianten als de SB1.
De Samsung HT-SB1 en HT-WS1 zijn verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 249,- en € 349,- inclusief BTW.

Bron: Samsung


Samsung HT-BD7200 prijs vergelijking

Samsung HT-X620 prijs vergelijking

Samsung HT-BD8200 prijs vergelijking