CookiesSamsung Home Theater System HT-F9750W en BD-F7500 Blu-ray speler

8 januari 2013 14:08 door Hans Wind

Samsung Home Theater System HT-F9750W en BD-F7500 Blu-ray spelerSamsung introduceert op de CES een aantal producten die een goede combinatie vormen met haar Smart HD TV’.

Home Theater System HT-F9750W

Het Home Theater System HT-F9750W is een goede partner voor een Samsung Smart HD TV. Met de functie TV Sound ON kun je met één druk op de afstandsbediening 1.330 watt aan surround sound activeren én tegelijkertijd het geluid van de TV-speakers uitzetten.

Het 7.1 Channel Home Theater System met Blu-ray speler biedt goede audio voor de beste entertainmentervaring ooit. De basis daarvan wordt gelegd in Samsungs buizen-voorversterker, een digitale Gallium Nitride (GaN) versterker en een nieuwe DTS Neo fusion codec die exclusief voor Samsung is ontwikkeld. De zeven speakers en een subwoofer zorgen vervolgens voor niet te evenaren luisterplezier. De veelzijdigheid van het systeem komt verder tot uiting door de geïntegreerde Wi-Fi-technologie en de nieuwe Samsung Smart Hub. Daardoor heb je draadloos toegang tot apps, films, muziek en zelfs een webbrowser.


Samsung BD-F7500 Blu-ray spelerBD-F7500 Blu-ray speler

De Samsung Blu-ray speler BD-F7500 speelt films af in zeer hoge resolutie, ongeacht of de film in SD of HD is opgenomen. Het eindresultaat is bijna vergelijkbaar met de resolutie van TV’s die Ultra High Definition (UHD) ondersteunen. De zeer dunne Blu-ray speler heeft een videoprocessor en een dual-core chipset (900 MHz x 2). Daardoor kun je genieten van de allerbeste beeldkwaliteit en de hoogste internetsnelheid. Net zoals bij alle andere apparatuur van Samsung, is ook bij dit apparaat de connectiviteit optimaal. Via de Smart Hub en AllShare kan content snel en eenvoudig uitgewisseld worden met andere apparaten.

Vacuum Tube Soundbar

De nieuwe Vacuüm Tube Soundbar (model HW-F750) is ‘s werelds eerste soundbar met vacuümbuizen. Daardoor laat de soundbar de warmste klanken klinken, ongeacht of de soundbar horizontaal of verticaal in de huiskamer wordt geplaatst. Met slimme technologieën worden alle mogelijk verstorende effecten gecorrigeerd. Daarnaast is voor het eerst de SoundShare-functie toegepast. Dat maakt de HW-F750 de eerste soundbar ter wereld die draadloos kan worden verbonden met een TV via Bluetooth, waardoor de kabel tussen TV en soundbar overbodig wordt. De Bluetooth-functie kan ook gebruikt worden om draadloos muziek van een smartphone of tablet af te spelen via de soundbar.

De HW-F750 combineert perfect met een Samsung Smart TV. De integratie gaat zo ver dat de soundbar automatisch wordt ingeschakeld zodra de televisie wordt aangezet. De soundbar is vervolgens eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening van de TV.

Portable Wireless Bluetooth Speaker

De draagbare speaker DA-F60 brengt de geluidskwaliteit van een draagbare speaker naar ongekende hoogte door de geavanceerde apt-X codec. Ook de verbindingsmogelijkheden zijn optimaal dankzij de NFC-connectiviteit. Een smartphone of tablet hoeft enkel tegen de draadloze speaker te worden aangelegd en de geselecteerde playlist wordt via de speaker kraakhelder ten gehore gebracht, zélfs als het volume op maximaal wordt gezet. De speaker weegt slechts 1,3 kg. Dus waar je ook heengaat – het park, het strand of de badkamer – je playlists klinken altijd perfect.

De nieuwe audio-apparatuur die Samsung op CES 2013 presenteert, is in Nederland verkrijgbaar vanaf april 2013.

Bron: Samsung

Samsung HT-F9750W prijs vergelijking

Samsung BD-F7500 prijs vergelijking