CookiesSamsung IT100 digitale camera met 720p video

18 maart 2009 09:08 door Hans Wind

Samsung IT100 digitale camera met 720p videoDe Samsung IT100 is een gemakkelijk te bedienen camera boordevol high-end techniek. De IT100 is met een 28 mm groothoeklens en 12,2 megapixels zeer geschikt om landschappen te fotograferen.

De nieuwe camera heeft 5x optische zoom met optische en digitale. Door deze techniek wordt beeldvervaging door een bewogen camera tegengegaan. Zelfs in matig verlichte ruimten zijn mooie foto’s te maken. Ook zonder flitslicht.

De IT100 heeft een 3 inch LCD display waarop foto’s gemakkelijk te bewerken zijn.

De Samsung IT100 kan filmen in een high definition-resolutie van 720p. Met een HDMI-aansluiting is elk filmpje op de HDTV te bekijken.

De IT100 slaat videomateriaal in H.264 formaat op. Dat is een geavanceerde codec die filmpjes zo comprimeert dat je meer video’s kunt opslaan op het in- of externe geheugen.

De IT100 heeft volautomatisch bedieningsgemak, waaronder de Smart Auto Modus. In elf voorkeursinstellingen past deze camera de belichting aan op het te fotograferen onderwerp. Wanneer je een landschap wilt fotograferen, zet de camera zichzelf in de ‘landscape’-modus.

Smart Album rangschikt je foto’s op datum, onderwerp, kleur en formaat. Om goede fotografie nog makkelijker te maken, is de camera uitgerust met extra’s, zoals: Face Detection, Blink Detection, Smile Shot en Beauty Shot.

Samsung IT100 prijs en verkrijgbaarheid
De Samsung IT100 is vanaf april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 279,- inclusief BTW.

Bron: Samsung


Samsung IT100 prijs vergelijking