CookiesSamsung LCD HDTV met diamanten

3 december 2007 14:23 door Hans Wind

Samsung LCD HDTV met diamantenSamsung Electronics en Gassan Diamonds presenteren op de Miljonair Fair 2007 de eerste LCD-HDTV ter wereld met exclusieve ‘Gassan 121’-diamanten.

Wereldwijd zullen er slechts 15 exemplaren van de ‘Diamond Edition by Samsung’ gemaakt worden. First Society Lady Christine Kroonenberg zal deze fonkelende Samsung Diamond Edition-TV officieel onthullen op 6 december om 21.30 uur in Villa Milionaria in de RAI tijdens de Miljonair Fair 2007.

Diamond Edition by Samsung
Samsung Electronics en Gassan Diamonds zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Het resultaat is de ‘Diamond Edition by Samsung’. Samsung koos haar topmodel, een 52 inch Full HD LCD met strakke belijningen en de hoogste beeldkwaliteit.

In de omlijsting van de LCD TV werden 328 ‘Gassan 121’ geslepen diamanten met een totaal gewicht van 27.84 crt ingezet. Daarnaast werd het Samsung logo gezet in een 18 krt. zetting met 124 briljant geslepen diamanten met een totaal gewicht van 1.70 crt. De ‘Diamond Edition by Samsung’ zal voor € 42.999,- inclusief BTW verkocht worden.

Gassan Diamonds
Gassan Diamonds in Amsterdam is van oudsher een diamantslijperij en nu uitgegroeid tot een internationale holding met meer dan 70 topmerken horloges en juwelen. Voor Gassan Diamonds is de samenwerking met Samsung een schitterende kans om het ambachtelijke diamantvak te lanceren binnen de high-tech-wereld van Samsung. “De combinatie van deze twee toonaangevende bedrijven is de geboorte van een unieke en exclusieve samenwerking”, aldus Jacco Goossens, General Sales Manager Gassan.

‘Gassan 121’
De ‘Gassan 121’-diamant is de volgende stap in perfectie van Gassan. De verschillen in schittering tussen een rondgeslepen diamant met 57 facetten of de ‘Gassan 121’ met 121 facetten zijn overduidelijk. De extra 16 facetten bovenop en 48 extra facetten aan de onderkant, versterken het contrast tussen lichte en donkere zones. Het resultaat is een optimale reflectie.

Samsung presenteert zich in Villa Milionaria op de Miljonair Fair 2007. Bij Villa Milionaria staan zeer exclusieve designtrends, lifestyle van hoogstaande kwaliteit en klassieke schoonheid centraal. De Samsung Diamond Edition TV is daarvan het beste voorbeeld.

De Samsung Diamond Edition LCD-TV heeft een gelimiteerde oplage van 15 exemplaren en is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 42.999,- inclusief BTW.

Wanneer dit bedrag toch iets te hoog voor u ligt kunt u altijd nog kijken naar dit model zonder diamanten, de Samsung LE52F96.

Een filmpje van de onthulling van deze speciale diamanten Samsung kunt u hier zien.