CookiesSamsung Limited Edition LED-HDTV ontworpen door Eric Kuster

13 februari 2010 09:32 door Hans Wind

Samsung Limited Edition LED-HDTV ontworpen door Eric KusterDe bekende interieurontwerper Eric Kuster en Samsung Electronics hebben tijdens het zogenaamde ‘Luxury Life In 3D Samsung Press event’ de nieuwe Eric Kuster Limited Edition Samsung design LED-HDTV geïntroduceerd.

Het design van deze speciale LED- HD TV is geheel in de stijl van de huidige trends zoals in kaart gebracht door Eric Kuster en Samsung. De hoogwaardige technologie van Samsung en de strakke vormgeving van Eric Kuster maakt deze LED-TV volgens de leverancier vernieuwend, sexy, stijlvol en luxueus.

“Een TV is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het interieur van een woning. De introductie van Samsung’s ultraslanke LED-TV’s vorig jaar was een voorbode voor de TV als functioneel designstuk. Dit jaar zijn de TV’s van Samsung nog dunner en gestroomlijnd. De samenwerking met Eric Kuster voegt daar nog een extra dimensie aan toe!”, aldus Raymond Mesterom Marketing Manager AVD.

“Samsung en ik delen dezelfde visie als het gaat om design. Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke samensmelting van technologie en design. De ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ is volgens de laatste designtrends ontworpen”, aldus Eric Kuster.

Samsung Eric Kuster Limited Edition
De ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ is speciaal door Eric Kuster en exclusief voor Samsung ontworpen. De LED-TV brengt een bijzondere televisiebeleving naar de huiskamer. Deze nieuwe witte LED- TV is na de lancering te bewonderen in de Flagship Store van Samsung Electronics in de PC Hooftstraat te Amsterdam.

Eric Kuster
Eric Kuster is een bekende interieurontwerper en is verantwoordelijk voor het interieur van een groot aantal horeca outlets, winkels, privé residenties in binnen- en buitenland en nog veel meer projecten. Kuster richt zich op het hogere segment en is regelmatig te zien als designdeskundige in diverse Nederlandse TV programma’s. De signatuur van Eric Kuster wordt wel omschreven als dynamisch, sexy, luxe, stijlvol, strak, vernieuwend en glamorous.

Samsung en haar LED-HDTV’s
Samsung introduceert een hele nieuwe generatie high-end LED-TV’s met de 7000, 8000 en 9000 serie die vanaf half maart n de winkels verkrijgbaar zijn. Door de toepassing van Samsung’s ingebouwde 3D-processor en 3D-emitter spatten de beelden bijna van het scherm af. Samen met de Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler en de ‘active shutter’ 3D-bril biedt Samsung een complete 3D home entertainment-oplossing. Hiermee kun je thuis 3D-films beleven zoals in de 3D-bioscoop.
Met de LED-TV’s kun zelfs van 2D-televisieuitzendingen in 3D genieten. Want de unieke 3D-processor bevat een auto-conversietechnologie die 2D-beelden omzet naar 3D. Je kunt zo extra diepte toevoegen aan bijvoorbeeld een live voetbalwedstrijd, waardoor je het gevoel krijgt alsof je zelf onderdeel van de actie bent. En met één druk op de knop kijk je weer TV in 2D als je dat wilt.

Samsung werkt wereldwijd samen met DreamWorks Animation SKG en Technicolor aan een compleet 3D-aanbod van HD TV’s, Blu-ray spelers en Blu-ray discs. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je in 2010 thuis kunt genieten van de beste 3D-films, zoals bijvoorbeeld de succesvolle 3D film Avatar.

Bron: Samsung

Gerelateerd artikel: Samsung LED TV 2010 series