CookiesSamsung monitoren voor Windows Vista

7 februari 2007 11:43 door Hans Wind

Samsung Vista monitorenSamsung introduceert drie breedbeeldmonitoren die Windows Vista™ perfect weergeven. De gestileerde SyncMasters leveren prima prestaties.

De responstijd van 2 milliseconde levert een haarscherp bewegend beeld op. De hoge resolutie zorgt voor een zeer realistische weergave, terwijl het Dynamic Contrast garant staat voor een breed palet kleuren, van gitzwart tot helder wit. Ook het design van de Samsung breedbeelddisplays is opvallend. De zwarte glossy omlijsting loopt naadloos over in de grafisch sterke gebruikersinterface van Windows Vista™. Dat maakt werken op de computer, films kijken en gaming nóg plezieriger.

De Samsung monitoren met het Windows Vista™ Premium-certificaat sluiten aan op het nieuwe operating system van Microsoft. Zo voldoen de Samsung displays aan de ‘High Definiton’-regelgeving voor de Windows Vista™gebruikersinterface. Ook zijn de displays aangepast op de strikte normen voor de toegankelijkheid van de verschillende poorten.


Samsung is verheugd haar drie breedbeeldmonitoren met het Windows Vista™ Premium-certificaat van Microsoft zijn onderscheiden. “Veel IT-bedrijven willen het Windows Vista™-certificaat voor hun producten krijgen. Met drie premium gecertificeerde producten op zak zijn we de concurrentie ver vooruit”, aldus Ivo Vissers, Product Manager Monitor ITD van Samsung.

De Samsung SyncMaster 931BW met een beelddiagonaal van 19 inch, een resolutie van 1440×900 en een contrastratio van 2000:1 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 259, incl.B.T.W. De 20 inch SyncMaster 206BW en 22 inch SyncMaster 226BW hebben een resolutie van 1680×1050 en een contrastratio van 3000:1. Deze monitoren zijn vanaf februari verkrijgbaar voor respectievelijk € 339,- en € 399, incl. B.T.W.

Samsung 931BW prijs vergelijking
Samsung 206BW prijs vergelijking
Samsung 226BW prijs vergelijking