CookiesSamsung MultiView MV800

8 september 2011 10:16 door Hans Wind

Samsung MultiView MV800De Samsung MultiView MV800 met Flip-out display is een handige oplossing voor de fotograaf. Dankzij het 3 inch grote Flip-out display kun je vanuit elke hoek een perfecte foto maken.

De slanke en stijlvolle MV800 biedt een uitstekende beeldkwaliteit, handig touchscreen en vele innovatieve en gebruiksvriendelijke functies en bouwt voort op het succes van Samsung 2View-technologie. Het is het eerste compacte model dat een 3 inch breedbeeld Flip-out MultiView touch-display heeft.

Het 3 inch Flip-out display opent een wereld aan creatieve mogelijkheden. Of het nu om een perfect zelfportret gaat voor je online profiel of foto’s vanuit heel lage of hoge hoeken. Het unieke breedbeeldscherm kun je naar boven en naar onderen kantelen, waardoor je elk shot kunt maken en vanuit elke positie je foto’s direct kunt bekijken.

Samsung MV800De Samsung MultiView MV800 met 16,1 megapixels maakt hoogwaardige foto’s. De 5x optische zoomlens zorgt ervoor dat je elk detail van dichtbij kunt vastleggen, terwijl je met 26 mm groothoeklens landschap- en groepfoto’s in HD fotografeert. Dit maakt de slanke camera ideaal om onderweg hoogwaardige foto’s te schieten.

Met de Live Panorama-functie kun je grote groepen mensen fotograferen door simpelweg de shutter-knop ingedrukt te houden, waarna je vervolgens de scene op het LCD-scherm kunt bekijken. Als je de Samsung MultiView MV800 aan een 3D-TV koppelt, kun je je foto’s zelfs in 3D bewonderen.

Dankzij de Smart Touch 3.0 met Wallpaper interface is de bediening van de camera heel intuïtief. Je kunt door het menu scrollen om vervolgens met één aanraking de juiste functie te selecteren. Ook kun je met deze interface je eigen foto of een wallpaper als achtergrond kiezen.

Creatieve mogelijkheden van de Samsung MultiView MV800

De Samsung MultiView MV800 is volgens de fabrikant meer dan een camera. Het is een creatief apparaat waarmee je maximaal plezier uit het fotograferen haalt. De Magic Frame-functie bevat 12 achtergronden, waarbij je zelf je eigen achtergrond of frame kunt toevoegen. Met de picture-in-picture functie, voeg je een foto in een andere foto.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met Smart Filter met 14 artistieke effecten. Als je voor Water Paint kiest, geef je je foto een stijlvolle waterverf finish, met Cartoon maak je van een foto een tekenfilmpje, terwijl je met Funny Face portretfoto’s grappig vervormt.

Portretfoto in een handomdraai

De ingebouwde Pose Guide-functie geeft je aan de hand van lijnen op het LCD-scherm advies over de beste positie. Zo neem je vanuit elke hoek de meest optimale foto. Met de Photo Editor-functie kun je beelden onderweg direct bewerken en draaien. Je vrienden zullen de Beauty-shot functie waarderen. Daarmee kun je elke imperfectie bewerken met een vlekkeloze foto als resultaat.

De innovatieve Story Board Maker maakt van jou de creatief directeur van je eigen leven. Je kunt zelf een storyboard voorbereiden door simpelweg de lay-out te selecteren en je foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. Of je nu een film maakt van een avondje stappen met je vrienden of van je vakantie, je kunt het idee op het scherm tonen zoals je het in je hoofd hebt.

Creatieve intelligentie

Om er zeker van te zijn dat je de best mogelijke foto krijgt, hoef je maar één breedbeeldfoto te maken. De Samsung MultiView MV800 schiet nog twee foto’s met andere zoomratio’s. Hierdoor heb je met een druk op de knop drie goede foto’s. Je kunt zelf beslissen welke foto je kiest. Of ze alle drie behoudt.

Filmen in HD TV kwaliteit

De Samsung MultiView MV800 met zijn compacte body kan óók filmpjes in HD TV kwaliteit maken. Je schiet glasheldere video’s met een opnametijd die twee keer zo lang is als een standaard MPEG4-bestand. De innovatieve ‘zoom noise reduction’-technologie verwijdert het zoomgeluid tijdens het filmen, waardoor alleen die geluiden op het filmpje klinken, die je wilt horen.

Samsung MultiView MV800 prijs en beschikbaarheid

De Samsung MultiView MV800 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van € 279,- incl. BTW.

Bron: Samsung

 
Samsung MV800 prijs vergelijking