CookiesSamsung Notebook Series 7 Chronos 17

1 mei 2012 18:21 door Hans Wind

Samsung Notebook Series 7 Chronos 17De Samsung Notebook Series 7 Chronos 17 is voorzien van een derde generatie Intel Core i7 Quad Core processor, 8GB ExpressCache geheugen en een 1TB harde schijf). De slanke Chronos 17 is 25,4 mm dun en heeft een gewicht van 2,98 kilo maar maakt een desktop bijna overbodig. Waar je ook bent; je draait op het notebook zware programma’s en schakelt tegelijkertijd moeiteloos over naar een Full HD-film met de ingebouwde Blu-ray speler. De prestaties van de 15 inch versie van de Notebook Series 7 leidden in april al tot een top 10 positie in de test van de Consumentenbond met een testoordeel van 7,8.

Ondanks de krachtige prestaties werk je, volgens de fabrikant, met de Series 7 Chronos 17 8 uur lang non-stop zónder dat er een stopcontact in de buurt is. Of dat nu thuis op de bank is, in de trein naar Berlijn of een onbestemde plek waar een gratis Wi-Fi signaal is; je klapt de stijlvolle aluminiumbehuizing open en binnen 2 seconden is de notebook klaar voor gebruik. Vanuit de uit-stand ben je al in 19 seconden in business. Bij intensief gebruik hoef je ook niet meer jaarlijks een nieuwe accu aan te schaffen. Samsungs Battery Life Plus technologie zorgt ervoor dat je na 1500 keer opladen nog steeds met 80 procent accucapaciteit uit de voeten kan. Dat is tot vijf keer langer dan andere notebooks.

Full HD beeld
Ontspannen een film kijken op de Chronos 17 is geen probleem. Het 17,3 inch scherm zorgt voor beeldkwaliteit met een Full HD (1920×1080) resolutie. De Notebook Series 7 heeft een auto-sensing scherm en een backlit toetsenbord dat zich automatisch aanpast aan de heersende lichtomstandigheden. Het anti-reflectie-scherm in combinatie met de hoge lichtopbrengst van 300 nit zorgt bij een overdaad aan licht voor een prima leesbaar beeld. Ook op een zonnig terras.

De JBL optimized speakers en subwoofer zorgen voor een optimale audioweergave. De Bass Boost technologie voert – indien gewenst – het notebook op tot een gettoblaster.

Samsung Notebook Series 7 Chronos 17 prijs en beschikbaarheid

De Samsung Notebook Series 7 Chronos 17 is vanaf 21 mei verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.599,- incl. BTW.

Bron: Samsung