CookiesSamsung Smart camera serie met WiFi

9 januari 2012 23:00 door Hans Wind

Samsung Smart camera serie met WiFiOp de CES in Las Vegas introduceert Samsung een lijn met SMART camera’s en camcorders voor 2012. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi technologie kan iedereen foto’s direct opslaan, mailen, via Facebook of Picasa delen en video materiaal direct op YouTube posten.

Met meer dan 2,5 miljard digitale camera gebruikers ter wereld die hun foto’s online delen en wereldwijd meer dan 100.000 Wi-Fi hotspots, zijn de voordelen van Wi-Fi op een camera volgens Samsung nog nooit zo groot geweest. Uit onderzoek van TNS International uit november 2011 blijkt dan ook dat 86% van de respondenten een camera met Wi-Fi wil kopen. De Samsungs Smart camera en camcorders lijn met Wi-Fi zorgt er voor dat fotografen van elk niveau draadloos hun belevenissen kunnen delen.

We zetten voor u even de Samsung camera en camcorder introducties op CES 2012 op een rij:

Samsung ST200FSamsung WB850F, WB150F en ST200F

De Samsung WB850F Smart camera met 21x optische zoom, 23 mm groothoeklens en 16,2 megapixel BSI CMOS beeldsensor maakt het schieten, delen en opslaan van foto’s mogelijk. Met de WB850F hoef je niet meer met kabels te slepen om je beelden te mailen of op te slaan. Via Wi-Fi mail je je beste foto’s direct naar de thuisblijvers, deel je ze op Facebook of Picasa en post je je belevenissen op video op YouTube. GPS en Live Landmark maken reizen nóg leuker. Je kunt met een druk op de knop plattegronden van steden downloaden en informatie over interessante plekken in de buurt opzoeken. Met het digitale kompas weet je direct hoe ver je bij de topattractie vandaan bent.

Samsung WB850F prijs en beschikbaarheid

Samsung brengt naast de krachtige zoomcamera WB850F ook de WB150F en ST200F uit. De WB850F is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesverkoopprijs van € 379,- incl. BTW.

 
Samsung WB850F prijs vergelijking
 


Samsung QF20Samsung QF20, F80 en W350 camcorder

De Samsung Smart camcorder QF20 maakt dat makkelijker dan ooit dankzij de vernieuwde Switch Grip. Je kunt niet alleen met je rechter- of linkerhand filmpjes schieten, maar ook verticaal opnemen door de Switch Grip geen 180, maar 90 graden te draaien.
Zelfs het moeilijkste shot is volgens de fabrikant met de QF20 zo gemaakt. Met de QF20 kun je direct je video’s via Wi-Fi delen met je familie en vrienden. En via Auto Back-up sla je je filmpjes met een druk op de knop op je computer thuis op.

Samsung voegt naast de QF20 ook andere camera’s toe aan haar assortiment. Zo is de F80 een ideale familiecamcorder die je overal mee naar toe neemt, terwijl de waterproof, shockproof én dustproof camcorder W350 een uitkomst is voor elke avonturier. Verkrijgbaar vanaf: begin april

Samsung QF20 prijs en beschikbaarheid

De QF20 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 349,- incl. BTW.

 
Samsung QF20 prijs vergelijking
 


Samsung DV300FSamsung DualView DV300F

Zet jezelf op de foto met DualView camera met dubbel display Voor wie zichzelf óók graag op de foto wil zetten, is de Samsung DualView camera DV300F een uitkomst. Want met deze Smart camera met een extra display aan de voorzijde schiet je de mooiste zelfportretten. Op het display aan de voorzijde van de camera zie je jezelf in beeld verschijnen en maak je het shot wanneer jij zover bent. Vervolgens kun je je foto direct via Facebook sharen of als profielfoto instellen.

Het display aan de voorzijde is ook handig als je kinderen wilt fotograferen die niet in de lens willen kijken. Met grappige animaties die je op het display aan de voorkant laat zien, zet jij vanaf nu de kids altijd stralend op de foto. Vanzelfsprekend heeft ook deze SMART camera Wi-Fi, waardoor je je mooiste momenten direct kunt delen met familie en vrienden.

Samsung DV300F prijs en beschikbaarheid
De Samsung DV300F is verkrijgbaar vanaf begin maart voor een adviesverkoopprijs van € 199,- incl. BTW

 
Samsung DV300F prijs vergelijking
 

Samsung ST-serie

De stijlvolle en hippe compact camera’s uit de ST-serie neem je overal mee naar toe. Of je nu op het strand bent, in een club of bij vrienden thuis, je legt onverwachte momenten direct haarscherp vast. Zelfs als je handen trillen of als de duisternis invalt. Je maakt volgens Samsung altijd goede foto’s met de ST88, ST77 en ST66, want de camera kiest automatisch die instellingen die het beste bij de situatie passen. En wie zich van zijn creatieve kant wil laten zien, kan zich met de special effects op de camera’s helemaal laten gaan. Wil je een video maken? Dat kan ook met de compact camera’s uit de ST-serie. Uiteraard komen de slanke camera’s uit in hippe kleuren, waardoor er altijd één is die bij jouw stijl past.

Samsung ST-serie prijs en beschikbaarheid

De Samsung ST-serie is verkrijgbaar vanaf midden maart voor een adviesverkoopprijs vanaf € 119,- incl. BTW.

Bron: Samsung