CookiesSamsung ST600 en ST100 camera introductie

2 augustus 2010 10:31 door Hans Wind

Samsung ST600 en ST100 camera introductieDe nieuwe Samsung ST600 en ST100 compactcamera’s hebben zowel een display op de voor- als op de achterzijde, waardoor je altijd ziet welk shot je neemt ook als je jezelf fotografeert. Met de smile-modus zorg je ervoor dat iedereen op hetzelfde moment lacht, terwijl met de jump-modus iedereen tegelijkertijd voor de foto springt. Naast de revolutionaire dubbele LCD-displaytechnologie, hebben de stijlvol ontworpen camera’s slimme extra’s die het gebruik van de camera nóg gemakkelijker maken.

Beide camera’s zijn in staat om video beelden op te nemen in HD TV kwaliteit ( 720p )

De ST600 en ST100 uit Samsung’s 2View-cameraportfolio hebben een 1,8 inch LCD-display aan de voorkant van de camera.
Dankzij dit LCD-display maak je met de ST600 en ST100 nu nog eenvoudiger een foto of video van familie en vrienden waar je zelf ook op staat. Je stapt simpelweg achter de camera vandaan en laat de camera het werk doen. Op het display aan de voorzijde zie je namelijk nog voordat de foto genomen wordt, of al je vrienden op de foto of video komen. De Samsung ST600 en ST100 zijn verkrijgbaar in vier kleuren, hot pink, goud, zwart en paars. Het dunne, glanzende frame met een metallic finish maakt het stylish design af.

Beide 14,2 megapixel camera’s hebben hoogwaardige Schneider KREUZNACH lenzen met optische en digitale beeldstabilisatie voor haarscherpe foto’s. De ST600 combineert een krachtige 27 mm groothoeklens met 5x optische zoom. De ST100 is de eerste 2View-camera met een interne 5x optische zoom, die het design compact houdt.

Smile, play & jump
Dankzij Samsung’s Smart Auto Scene Recognition-technologie voor foto’s en video’s maak je altijd de beste beelden. Smart Auto kiest automatisch die scene en bijbehorende settings die het beste bij jouw compositie en onderwerp past. Het LCD-display aan de voorkant van de camera’s heeft een ‘self portrait’-modus en een ‘couple’-modus, waardoor de camera automatisch een foto maakt als twee gezichten bij elkaar komen. In de ‘children’-modus speelt de camera een animatie af met geluiden, zodat kinderen gegarandeerd lachend op de foto gaan. En met de aftellende timer weet iedereen exact wanneer hij of zij moet lachen naar de camera. De nieuwste feature is Samsung’s ‘jump’-modus. Als je deze modus activeert, verschijnt op het display aan de voorzijde een lijn, waardoor iedereen tegelijkertijd springt voor de foto. De ST600 en ST100 maken drie foto’s, terwijl je vrienden en jijzelf in de lucht hangen.

Voor extra gebruiksgemak zijn de ST600 en ST100 uitgerust met Samsung’s Smart Gesture User Interface (UI). Hiermee heb je snel toegang tot de belangrijkste functies als je de camera licht kantelt. Je kunt snel door de foto’s scrollen of foto’s voor een slideshow selecteren.

Samsung ST600 en ST100 prijs en beschikbaarheid
De Samsung ST600 en ST100 zijn vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 349,- inclusief BTW.

Bron: Samsung


Samsung ST600 prijs vergelijking