CookiesSamsung ST95, ST90 en ST65 met HD video

26 januari 2011 14:26 door Hans Wind

Samsung ST95, ST90 en ST65 met HD videoDe Samsung ST95, ST90 en ST65 compact camera modellen combineren een slank design met uitgebreide functies, zoals een groothoeklens, 5x zoom en filmen in HD TV kwaliteit. De nieuwe camera’s komen uit in kleuren zoals silver, indigo blue, tomato red, pink, purple en orange.

De drie slanke camera’s zijn 17 millimeter dun, waardoor je ze zo in je handtas of jaszak laat glijden. Waar je ook naar toe gaat, met de mogelijkheden van de camera’s uit de ST-serie kun jij een prima foto maken. Je maakt gedetailleerde foto’s met dieptewerking dankzij de 26 mm groothoeklens van de ST95 en ST90 (ST65: 27 mm groothoeklens) in combinatie met 5x optische zoom. Met 16 megapixels op de ST95 en 14 megapixels op de ST90 en ST65 leg je de mooiste momenten scherp vast in levensechte kleuren. Smart Auto helpt je om in elke situatie de beste foto te schieten. Deze slimme functie selecteert automatisch de beste settings voor je. Of je nu een foto van vrienden maakt of van het uitzicht uit je hotelkamer.

Sommige momenten wil je ook op video vastleggen. Daarom kun je met de drie nieuwe camera’s uit de ST-serie ook in HD TV kwaliteit filmen. De ST95 ondersteunt zelfs de H.264 codec, waardoor je twee tot vier keer langer kunt filmen dan met de gebruikelijke modellen met MPEG-4 of MJPEG. Op het 3 inch grote breedbeelddisplay van de ST95 laat je de filmpjes direct aan je vrienden zien. Dat is heel gemakkelijk. Want de Smart Touch 3.0 User Interface werkt net zoals die van je smartphone.

Met Smart Filter op de camera’s kun je speciale effecten aan je foto’s en video’s meegeven, zoals miniatuureffect, compositiecontrast en ‘fisheye’-filter waarmee je de beelden stijlvol vervormt. Het Smart Album zorgt er voor dat je foto’s makkelijk terug te vinden zijn. Smart Album sorteert de foto’s op soort, datum en zelfs op gezichten. Dat maakt foto’s opzoeken op je camera makkelijker dan ooit.

Samsung ST95, ST90 en ST65 prijs en beschikbaarheid

De Samsung ST95, ST90 en ST65 zijn vanaf februari in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk € 199, € 149 en € 129 incl. BTW.

Bron: Samsung


Samsung ST95 prijs vergelijking

Samsung ST90 prijs vergelijking

Samsung ST65 prijs vergelijking