CookiesSamsung W200 pocket cam

21 april 2011 09:08 door Hans Wind

Samsung W200 pocket camDe Samsung W200 is een camcorder die in je broekzak past. Met de W200 kun je in alle omstandigheden opnamen maken in Full HD TV kwaliteit. Zelfs onder water. Want de Samsung pocket cam is shock-, stof- en waterproof.

De Samsung W200 is gemaakt om de elementen te weerstaan. De W200 is tot drie meter waterproof. Dat maakt de camcorder ideaal voor opnamen van een relaxte dag bij het zwembad tot close-up shots van het koraalrif. De ‘anti-water drop’-coating voorkomt condens op het LCD-scherm. De lens heeft een ‘anti-fog’-coating, waardoor je altijd glasheldere beelden maakt. Zelfs als je filmend uit het water komt.

Onderwaterbeelden in Full HD

Onderwaterbeelden maken is heel gemakkelijk met de Samsung W200. In de Aqua Mode, kiest de camcorder automatisch de beste instellingen voor de mooiste onderwatervideo’s. Natuurlijk wil je de pocket cam overal mee naar toe nemen. Je stopt ‘m zonder zorgen in je rugzak. Want de W200 is shock- en stofproof.

De innovatieve technologie van Samsung zorgt ervoor dat filmen onderweg met de W200 geen verlies van beeldkwaliteit betekent. De 5 megapixel BSI (Back Side Illuminated) CMOS sensor is twee keer zo gevoelig als de conventionele CMOS sensor. Dit zorgt voor aanzienlijk minder ruis en verstoringen. Samen met de heldere F2.2 lens kun je zelfs in matige lichtomstandigheden verrassend scherpe beelden schieten. De W200 maakt opnamen in Full HD resolutie, zodat je elk moment met veel detail kunt vastleggen. Vervolgens kun je de beelden direct terugkijken op het 2,3 inch grote LCD-display.

Video-opnamen direct delen

De Samsung W200 maakt het simpel om je videobestanden te managen en je creativiteit de vrije loop te laten. Met de Record Pause-functie kun je korte pauzes nemen tijdens het filmen. Als je opname compleet is, heb je één videobestand. Je hoeft geen bestanden aan elkaar te plakken en kunt de video via de ingebouwde USB uitgang direct uploaden en delen met je familie en vrienden.
Met Samsung Smart Filter wordt het filmen nog leuker. Of je nu in het waterpark bent, van de achtbaan gaat of een verjaardagsfeestje viert. Met Vignetting vervaag je de randen van de beelden. De Fish-eye setting vervormt de beelden voor een kunstzinnig effect.

Samsung W200 prijs en beschikbaarheid

De Samsung pocket cam W200 is vanaf eind mei in Nederland verkrijgbaar voor € 159 inclusief BTW.

 
Samsung W200 rood prijs vergelijking
 
 
 
Samsung W200 titanium prijs vergelijking