CookiesSamsung W350 camcorder

25 juni 2012 09:36 door Hans Wind

Samsung W350 camcorderDe Samsung W350 is een stof-, water-, en schokbestendige HD camcorder.

Deze zomer duik je rustig – met camcorder en al – het zwembad in tijdens een poolparty. En neem je de W350 camcorder gewoon mee tijdens het snorkelen. Met de Samsung W350 film je tot 5 meter onder water. Je hoeft niet te vrezen dat je de camera verliest, want de camcorder (gewicht van 140 gram) is zo ontworpen dat hij niet kan zinken. Sterker nog, hij blijft zelfs drijven. Terug aan wal, hoef je je ook geen zorgen te maken. De camcorder is zand- en stofwerend, en overleeft zelfs een val van 2 meter.

Door de camcorder om je middel of arm te bevestigen, behoud je de grootst mogelijke bewegingsvrijheid. De camcorder is zo nog geschikter om een avontuur veilig en eenvoudig op beeld vast te leggen. Het maakt niet uit of je op een surfplank of waterski’s staat, aan een bergwand hangt of een snelle afdaling op de racefiets maakt. Zelfs van de spectaculairste momenten maak je eenvoudig video’s. De videobeelden worden geschoten in Full HD kwaliteit, foto’s in 5 MP. De W350 zorgt zelf voor beeldstabilisatie en bevat extra functies zoals de Aqua Mode waarmee je ook onder water haarscherpe videobeelden maakt.
Direct online delen
Je mooiste momenten deel je eenvoudig met anderen door de camcorder te koppelen aan een computer via de USB-verbinding. Met de One Touch plaats je vervolgens met één druk op de knop het geselecteerde filmpje op YouTube of Facebook. Missie voltooid.

Samsung W350 prijs en beschikbaarheid

De Samsung W350 camcorder is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 179,- incl. BTW.

Bron: Samsung