CookiesSamsung toont zakelijke display oplossingen op ISE

31 januari 2012 18:49 door Hans Wind

Samsung toont zakelijke display oplossingen op ISESamsung toont op de vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) in de Amsterdam RAI een aantal zakelijke displayoplossingen. Onder het motto ‘Connection to Your Business’ presenteert Samsung onder andere nieuwe large format displays (LFD’s) voor outdoorevenementen, winkelcentra en warenhuizen.

Voor meer interactiviteit in de les introduceert Samsung een 65 inch digitaal schoolbord, dat bediend kan worden met een Galaxy smartphone of tablet. Tot slot vormen de Samsung Hospitality HD TV’s een uitkomst voor hotels die boodschappen op maat aan hun gasten willen geven.

De OLD46B is één van de nieuwe LFD’s die Samsung op ISE toont. Dit is een dun outdoordisplay dat temperaturen van -30°C tot +40°C doorstaat. Daarmee is dit scherm uitermate geschikt voor adverteren tijdens grote sport- en muziekevenementen en congressen. De SL46B serie is een semi-outdoor scherm dat beelden in een opvallend hoge helderheid laat zien. Dat maakt de SL46B schermen ideaal voor gebruik in etalages in winkelcentra en warenhuizen.

ME65 LFD: van 65 inch scherm tot touchscreen

Het ME65 LFD is een 65 inch scherm met LED-technologie dat een uitstekende beeldkwaliteit biedt. Uniek aan dit scherm is de mogelijkheid om het display in enkele seconden te veranderen in een enorm touchscreen. Hiervoor hoeven gebruikers alleen een optionele touchscreen-overlay vast te klikken en een USB-kabel aan te sluiten.

MagicInfo-i Solution

De MagicInfo-i Solution is Samsungs krachtige web-based software om tot 3000 LFD’s tegelijkertijd aan te sturen. Op Galaxy S smartphones en tablets kunnen gebruikers de status van de LFD’s bekijken en passen zij de instellingen aan.
Op ISE presenteert Samsung daarnaast de volgende displays en zakelijke oplossingen:

Multi-touch tafeldisplay SUR40

De multi-touch tafeldisplay van de nieuwe generatie is het resultaat van een samenwerkingsproject van Samsung en Microsoft. Het 40 inch display met ‘optical sense’ herkent vingers, handen en objecten die op de tafel worden geplaatst. Het dunne scherm kan dankzij innovatieve technologie tot 52 aanrakingen tegelijkertijd registreren én direct verwerken. Bedrijven zoals winkels, banken en wellnesscentra kunnen met de SUR40 op een innovatieve en klantgerichte manier met hun bezoekers communiceren. De Surface tafel wordt lovend ontvangen. Zo is de SUR40 al bekroond met de “Best of Innovations” prijs op CES 2012 en nam het magazine Popular Science het innovatieve product op in ‘Best of What’s New’.

Digitaal schoolbord 650TS-2

Het 65 inch grote digitale schoolbord vergroot de interactiviteit in de les. Met een Galaxy smartphone of tablet sturen docenten de content op het bord realtime aan. Daardoor kunnen docenten de interactie met leerlingen verder verbeteren.
Indoor advertising display UD22B
De UD22B is een 22 inch display voor indoor advertising. Gebruikers kunnen de rechthoekige schermen plaatsen zoals zij dat willen, met een creatieve displaywand als resultaat.

Full HD Super Narrow Bezel displays

Rondom de Samsung stand hangen meer dan 60 verschillende 55 inch Full HD Super Narrow Bezel displays, met daarop informatie over de Samsung producten en technologieën. Deze Full HD schermen demonstreren de impact die bedrijven met een Super Narrow Bezel display-wand kunnen realiseren. Met de unieke MagicInfo video-wall software van Samsung kunnen zij deze video walls eenvoudig aansturen.

Hospitality TV’s

Samsung Hospitality TV’s bieden een prima beeldkwaliteit dankzij de LED BLU technologie. Met de Samsung Hospitality Solution software geven hotels informatie en content op maat, bijvoorbeeld in de moedertaal van de gasten. Daarnaast kunnen hotelgasten vanaf hun eigen mobiele apparaten foto’s of filmpjes naar de Hospitality TV’s streamen en zo op reis genieten van hun eigen content.

Bron: Samsung