CookiesSanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo introductie

3 juni 2008 09:59 door Hans Wind

SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo introductieSanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK) heeft vandaag de snelste kaart in zijn Memory Stick-productlijn gelanceerd: de SanDisk Extreme® III Memory Stick PRO-HG Duo™ met een lees- en schrijfsnelheid van 30 megabyte (MB)1 per seconde.

De geheugenkaart, die vanaf juni met opslagcapaciteiten van 4 gigabyte (GB) en 8 GB verkrijgbaar is, is ideaal voor professionele fotografen en fanatieke amateurs die gebruikmaken van digitale SLR-camera’s (single-lens reflex) van Sony.

SanDisk en Sony hebben samen op basis van het bestaande Memory Stick PRO-formaat de Memory Stick PRO-HG Duo ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de lees- en schrijfsnelheid van de PRO-HG-capabele digitale SLR’s van Sony, compact camera’s en digitale camcorders een stuk hoger komt te liggen.

SanDisk presenteert zijn SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo en andere nieuwe producten op de PMA Australia 2008 Imaging Technology Show.

“Net als alle andere producten in de SanDisk Extreme-productlijn, heeft de SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo het allerbeste prestatievermogen”, zegt Susan Park, director of consumer product marketing performance cards van SanDisk. “Onze klanten weten dat SanDisk Extreme-geheugenkaarten niet alleen de allerbeste lees- en schrijfsnelheid beiden, maar ook buitengewoon duurzaam zijn – zelfs onder extreme omstandigheden.”
SanDisk Extreme III-kaarten kunnen onder de meest extreme temperaturen functioneren (van -25 tot 85 ºC), en hebben een levenslange garantie. Daarnaast worden de geheugenkaarten geleverd met RescuePRO™ software waarmee gewiste afbeeldingen kunnen worden teruggehaald.

SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo prijs en beschikbaarheid
SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo-geheugenkaarten zijn vanaf juni wereldwijd verkrijgbaar. De adviesprijs van de 4 GB geheugenkaart is 66,34 Euro en van de 8 GB geheugenkaart 110,57 Euro.

Bron: Sandisk


SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo 4GB prijs vergelijking

SanDisk Extreme III Memory Stick PRO-HG Duo 8GB prijs vergelijking