CookiesSanyo introducties op de ISE

14 januari 2009 14:35 door Hans Wind

Sanyo introducties op de ISESANYO stelt op de Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam, de belangrijkste Europese beurs voor professionele audio-video toepassingen en systeemintegratie, een veelvoud van nieuwe projectoren voor professionele gebruikers en de nieuwste digital signage monitoren voor. Van 3 tot en met 5 februari presenteert SANYO zich op stand 128 in zaal 10, een stand die met ruim 450 m² één van de grootste op de beurs is.

Onder het motto “Full HD for professional use” zal SANYO de PDG-DHT100L, de nieuwste digital signage vlaggeschip, in première tonen. Eveneens wordt de PLC-XTC50 projector met automatische lampvervanging voor het eerst in Europa getoond. Verder is er de voorstelling van de draagbare businessprojector PLC-XU355 met WLAN functionaliteit. Wat betreft de professionele monitoren zal SANYO zich dit jaar concentreren op de in- en outdoor digital signage toepassingen.

Sanyo PDG-DHT100L
Het hoogtepunt van SANYO’s aanwezigheid op ISE is de wereldpremière van de nieuwe PDG-DHT100L projector. Meerdere toestellen zullen met de ingebouwde “edge-blending” een panoramische projectie van 22 meter breed verzorgen. De projector heeft een lichtintensiteit van 6500 ANSI lumen en een contrast ratio van 7500 : 1. Dankzij de full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels blinkt de PDG-DHT100L uit in detailrijke en kleurcorrecte presentaties van afbeeldingen, films of veeleisende CAD toepassingen. Andere gebruiksdomeinen voor dit toestel zijn digital signage toepassingen onder moeilijke lichtomstandigheden. De vele mogelijkheden worden afgerond met de optie om draadloos full HD content te streamen en de bekende SANYO uitgebreide optische instelmogelijkheden.

Sanyo PLC-XTC50
SANYO toont zich dé projectiespecialist voor vaste installaties en langdurig gebruik met de PLC-XTC50. Deze 5000 ANSI lumen krachtige projector zorgt met zijn XGA resolutie voor hoogwaardig scherpe projecties. De projector is de eerste die is uitgerust met het ALSS systeem, ofwel de automatische vervanging van de gebruikte lamp door de in het toestel aanwezige vervangingslamp. Deze feature verdubbelt de conventionele gebruiksduur van de projectielamp. Verder beschikt de PLC-XTC50 over een automatische filtercassette die filterreiniging overbodig maakt en dit met een levensduur die kan oplopen tot 10.000 gebruiksuren. Deze verlenging van de onderhoudscyclus zorgt voor lagere onderhouds- en operatiekosten.

Sanyo PLC-XU335
De handig en snel overal inzetbare PLC-XU335 richt zich in de eerste plaats op de onderwijs- en bedrijfswereld. De compacte XGA projector met een gewicht onder 3 kg heeft een genereuze lichtopbrengst van 3500 ANSI lumen waardoor zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden een perfecte presentatie mogelijk is. Met 1.6x zoom vult de projector een groot scherm, zelfs op korte afstanden. De “easy network setup” zorgt er voor dat de gebruiker de netwerkmogelijkheden kan opstarten zonder nood aan diepgaande kennis van WLAN toepassingen. Data kan zo eenvoudig over een netwerk of draadloos worden aangeboden en geprojecteerd.

SANYO’s aanwezigheid op de ISE beurs zal de bezoekers de gelegenheid bieden ook andere projectoren uit het brede gamma te bekijken. Zo is er de nieuwe PLC-XL51 ultra short throw projector die op slechts 8,1 cm afstand een 80″ groot beeld kan projecteren. Met de “long life engine” en netwerkmogelijkheden de perfecte digital signage partner. De 7000 ANSI lumen sterke PLC-XP200 zal de voordelen van SANYO’s gepatenteerde QuaDrive technologie tonen: High color fidelity en dus een extreem realistische kleurweergave door de toepassing van een extra “Color Control Device” bovenop de klassieke 3LCD opbouw. Uit het ultra portable segment zal SANYO de ultralichte (slechts 1,6 kg) PLC-XW65 tonen. In de aparte home cinema ruimte is de PLV-Z3000 te bekijken. Deze projector is met 1200 ANSI lumen en 65000 : 1 contrast ratio het perfecte ticket naar een hemelse filmbelevenis.
Het volledige projectorengamma is bovendien zichtbaar met behulp van een passieve display op de stand.

LCD monitoren
SANYO zal op zijn stand 3 specifieke monitoren tonen uit het brede gamma professionele LCD displays. Dit zijn de full HD 52SR1 en de W-XGA 42SRE1 die zijn uitgerust met de nieuwste “Sunlight Readable” technologie. Terwijl de 42SRE1 zich toespitst op indoor gebruik bij sterk invallend licht, is de 52SR1 perfect in openlucht te gebruiken bij temperaturen van 45° C tot min 20° C. De behuizing van de 52SR1 voldoet aan de strenge IP66 normering en heeft een versterkt frontpaneel tegen vandalisme. Outdoor digital signage en industriéle toepassingen zijn het gedroomde werkterrein van deze monitor. Verder toont SANYO de 42LM5WP die eveneens IP66-certified is én ontworpen voor buitengebruik.

Bron: Sanyo