CookiesSchotelbezitters vereniging opent nieuwe website

1 januari 2007 16:02 door Hans Wind

Nieuwjaarsconcert in HDTV kwaliteitWe zijn van oudsher een land van clubjes, stichtingen en belangenverenigingen. Er is bijna geen groep te definiĆ©ren of er bestaat wel een organisatie die de belangen vertegenwoordigt. Zo is er ook een Nederlandse Belangenverening Schotelbezitters, kortweg NBS, die vandaag een nieuwe website heeft geopend. De NBS had voorheen een aantal pagina’s op Satellitemagazine maar de vereniging vond het tijd voor een eigen website.

De vereniging is ontstaan op het forum van bovengenoemde site. De satelliet schotelbezitter wilde serieus genomen worden, zo vonden een aantal fanatieke mediafanaten. NBS werd geboren en er ontstond een goede relatie met de Nederlandse satellietprovider CanalDigitaal Satelliet (CDS). De NBS wil een brug vormen tussen haar leden en leveranciers. De NBS wil zich niet alleen toespitsen op CDS, maar wil ook in overleg gaan met de vakhandel en andere buitenlandse providers die pakketten aanbieden in Nederland.


Met een nieuw logo en een eigen website, hoopt de NBS zich beter te profileren en beter de consument bereiken. Op de website is de volledige doelstelling na te lezen en zijn de meest belangrijke geboekte resultaten vermeld. Tevens is er het uitgebreide verslag van de meeting met CDS te lezen, dat afgelopen december plaats vond.