CookiesSchrijf een review met kans op een 42 inch LG HDTV

3 juli 2009 15:16 door Hans Wind

Schrijf een review met kans op een 42 inch LG HDTVOp HDTV Nieuws publiceren we van tijd tot tijd reviews van HDTV’s of HD camcorders. Uiteindelijk moet natuurlijk uw stem als echte gebruiker van dit soort apparatuur het zwaarst wegen en om die reden nodigen we u dan ook graag uit om uw mening te laten horen in onze HD camcorder review wedstrijd.

De firma LG heeft twee fraaie prijzen beschikbaar gesteld en die gaan naar de beste inzendingen die vóór 13 juli a.s. zijn geplaatst. Eerste prijs is de LG 42LH4000 LCD HD TV die we onlangs hebben getest. De tweede prijs is de LG BD370 Blu-ray speler die we ook al aan een review hebben onderworpen.

Bij onze wedstrijd gaat het om een zelf geschreven review van recente HD camcorders. We leggen u graag uit hoe u aan deze wedstrijd mee kunt doen.

Hoe werkt deelname
In ons HDTV forum hebben we een onderwerp beschikbaar waarin u uw bijdragen kunt plaatsen:
HD Camcorder gebruikers reviews 2009.

Om uw bijdrage te kunnen plaatsen dient u zich even te registreren in het forum. Na goedkeuring van uw aanmelding kunt u dan uw review invoeren. Het spreekt vanzelf dat we uw gegevens niet zullen gebruiken voor andere doeleinden of die informatie zullen doorgeven aan andere partijen.

Illustraties bij een review geven natuurlijk extra informatie aan de lezer en u zou er ook over kunnen denken om bijvoorbeeld een test video op YouTube te plaatsen.

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor de fraaie prijzen en het forum onderwerp begint dan ook met vermelding van die voorwaarden die u automatisch accepteert als u deelneemt. Zo kunnen uiteraard mensen die professioneel werkzaam zijn in de consumenten elektronica branche niet deelnemen aan deze wedstrijd. Daarnaast willen we ons beperken tot HD camcorders die sinds 1 januari 2008 op de Nederlandse markt zijn.

Om een soort richtlijn te geven vragen we u om bij de beoordeling van een HD camcorder ongeveer de volgende indeling als een soort leidraad aan te houden:
• Introductie
• Verpakking en ingebruikname
• De handleiding
• Beeld kwaliteit en geluid
• Gebruiksgemak
• Menu’s en ergonomie
• Meegeleverde accessoires en software
• Samenvatting en conclusie

We zullen de winnaars of winnaressen in de week na 13 juli op deze site publiceren waarna de prijzen kunnen worden afgehaald.

Gerelateerd artikel: LG 42LH4000 review

Gerelateerd artikel: LG BD370 Blu-ray speler review


LG 42LH4000 prijs vergelijking

LG BD370 prijs vergelijking