CookiesSharp BD-HDW20 en BD-HDW15 Blu-ray recorder introductie

26 september 2007 10:37 door Hans Wind

Sharp BD-HDW20 en BD-HDW15 Blu-ray recorder introductieSharp heeft met de Sharp BD-HDW20 en BD-HDW15 twee nieuwe AQUOS Blu-ray Disc Recorders op de Japanse markt geannonceerd, de BD-HDW20 heeft een hard drive met maar liefst 1-TB (terabyte) capaciteit, volgens Sharp de grootste in de industrie, en de BD-HDW15 met een 500-GB hard drive. Beide modellen laten zien dat Sharp vastbesloten is om full HDTV beeld kwaliteit focus te blijven geven en te zorgen dat HD TV kan worden vastgelegd zoals dat uitgezonden wordt.

Met de nieuwe BD-HDW20 en BD-HDW15 kan ook zogenaamde dubbing worden uitgevoerd waarbij het opgenomen materiaal van de ingebouwde harddisk kan worden overgezet naar BD-RE of BD-R discs met behoud van de HDTV kwaliteit van de oorspronkelijke opname.

Beide nieuwe modellen zijn voorzien van AQUOS Fami-Link waarmee de koppeling en bediening van AQUOS LCD TVs and AQUOS Audio Systemen wordt vereenvoudigd. Ze komen met een Fami-Link afstandbediening waarmee zowel de Blu-ray recorder als de AQUOS LCD TV met één afstandbediening kan worden bestuurd. Met AQUOS Fami-Link kan bijvoorbeeld ook een foto viewer op de Sharp TV worden bediend via de HDMI koppeling.

Kenmerken van deSharp BD-HDW20 en BD-HDW15
• Vooraanstaande technologie om betere beeldkwaliteit te garanderen.
• De best mogeliijke koppeling met een AQUOS LCD TV via AQUOS Fami-Link
• Ondersteund 1080/24p video uit waarmee Blu-ray films kunnen worden bekeken in het 24p bioscoop systeem met meerkanaals audio.