CookiesSharp BIG screen plein voor EK in HD op groot scherm

7 juni 2012 11:32 door Hans Wind

Sharp BIG screen plein voor EK in HD op groot schermMet nog een dag te gaan voor de aftrap van UEFA EURO 2012, opent Sharp een speciaal BIG screen plein in samenwerking met een viertal cafés op het Domplein in Utrecht. Alle wedstrijden van het Nederlands elftal worden hier in HD op 60-, 70- en 80-inch AQUOS LED HD TV’s vertoond. Dankzij deze grote afmetingen wordt een realistisch stadiongevoel gecreëerd en komen voetbalfans dichter bij de wedstrijden dan ooit tevoren. Op het Sharp BIG screen plein worden zowel buiten als binnen LED TV’s opgesteld.

Alle wedstrijden van het Nederlands elftal zijn tijdens UEFA EURO 2012 op grootformaat schermen te bezichtigen op het Domplein in Utrecht. In samenwerking met vier cafés creëert Sharp een stadionsfeer op het plein met 60,- 70- en 80-inch AQUOS LED TV’s (respectievelijk 152, 178 en 203 centimeter). De verrichtingen van Oranje worden in High Definition uitgezonden waardoor in combinatie met de AQUOS LED TV’s van Sharp een zeer goede beeldkwaliteit gegarandeerd wordt.

Deze BIG Screens met de nieuwste beeldtechnologie brengen het voetbal tot leven en zorgen voor scherpe beelden met een groot contrast en heldere kleuren.

Sharp wil een stadiongevoel creëren met haar Big screens en nodigt iedereen dan ook van harte uit om dit reusachtige formaat te komen bezichtigen en gezamenlijk te genieten van een mooi UEFA EURO 2012, aldus Philippe De Braekeleer, Director Consumer Electronics van Sharp Electronics Benelux bv.

Bron: Sharp

Gerelateerd artikel: Bekijk grootse wedstrijden op een grote HD TV