CookiesSharp D44 serie AQUOS LCD HD TV introductie

4 maart 2008 14:09 door Hans Wind

Sharp D44 serie AQUOS LCD HD TV introductieSharp introduceert twee nieuwe HD-Ready LCD TV’s. De nieuwe AQUOS D44 serie zal vanaf 1 april verkrijgbaar zijn in een 26- en 32 inch formaat (respectievelijk 66 cm en 81 cm). Al doen de specificaties anders vermoeden, de LC-26D44E en de LC-32D44E worden door Sharp als instapmodellen gepositioneerd.

Beide LCD HDTV modellen hebben een hoogwaardig ASV LCD-paneel met een dynamisch contrastratio van 10.000:1. Dergelijke kwaliteit LCD-panelen worden doorgaans pas gebruikt in het middensegment of hoger.

Met de introductie van deze twee modellen geeft Sharp dan ook aan in welke richting het bedrijf zich wil begeven: de hoogst mogelijke kwaliteit in de totale productenlijn. Ook een instapmodel moet volgens het bedrijf voldoen aan de kwaliteitseisen die de consument verwacht van het merk Sharp.

De LC-26D44E en de LC-32D44E worden niet alleen gekenmerkt door de goede beeldkwaliteit, ook aan de afwerking is veel aandacht besteed. De pianolak afwerking en het nieuwe design wat maakt dat de LCD TV’s wederom platter zijn geworden dragen bij aan de kwaliteitsuitstraling die Sharp meegeeft aan haar LCD TV’s. Om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van Sharp AQUOS LCD TV’s te onderstrepen geeft Sharp standaard 3 jaar garantie.

Deze nieuwe AQUOS LCD TV serie is een mooie combinatie van hoogwaardige specificaties voor een aantrekkelijke prijs. De Sharp LC-26D44E en de LC-32D44E zijn vanaf 1 april te koppen voor een adviesprijs van respectievelijk € 699 en €799,-.

Bron: Sharp