CookiesSharp HD TV lijn voor 2013

25 januari 2013 07:29 door Hans Wind

Sharp HD TV lijn voor 2013Met de introductie van meer dan tien nieuwe AQUOS LED HD TV modellen in formaten van 50-, 60-, 70-, 80- en 90-inch, bevestigt Sharp haar strategie om focus te leggen op grote schermen.

Het concept en het design van de series voor 2013 zijn ontwikkeld in het Europese Centre of Excellence van Sharp in Barcelona. De nadruk is daarbij volgens de fabrikant gelegd op de specifieke behoeften van de Europese eindgebruiker. Alle modellen zijn volgens Sharp geschikt voor consumenten die op zoek naar eenvoudige bediening en volledige connectiviteit via smartphones en tablet-pc’s. Met de Remote Applicatie (verkrijgbaar voor iOS en Android) zijn alle functies van de TV eenvoudig te bedienen. Tevens wordt gemakkelijk toegang gekregen tot het AQUOS Net-platform en gebruik gemaakt van Smart-TV diensten zoals video-on-demand.

Het vlaggenschip is de nieuwe AQUOS LED LE8-serie met Quattron-technologie en 800-Hz Active Motion-technologie. Het nieuwe ontwerp met een slank aluminium beeldrand geven deze serie een eigentijds uiterlijk. De LE8-reeks is verkrijgbaar in 60-, 70- en 80-inch modellen.

Daarnaast introduceert Sharp de LE7- en LE6-serie, in maten van 39 tot 90 inch. Deze TV’s beschikken over de UV2A-technologie, 200-Hz Active Motion en zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Drie andere nieuwe series (LE3 / LE2 / LE1) maken de nieuwe AQUOS LED line-up compleet.

Zodra we meer details hebben over de verschillende modellen en prijzen zullen we u natuurlijk informeren.

Bron: Sharp