CookiesSharp Aquos Photo Player HN-PP100 introductie

4 maart 2009 16:45 door Hans Wind

Sharp Aquos Photo Player HN-PP100 introductie“De Sharp AQUOS Photo player HN-PP100 speelt in op een grote behoefte van mensen die graag meer willen met digitale foto’s en dat niet met een computer willen of kunnen,” zegt Vincent van Laar, Product Marketing Manager Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux bv.

“De AQUOS Photo Player wordt zeer eenvoudig aangesloten aan HDTV door middel een HDMI-kabel en maakt het gebruik van een computer overbodig. Hierdoor wordt de superieure HD-kwaliteit van digitale foto’s uitstekend weergegeven,” aldus van Laar.

Aan de voorkant heeft deze fotoprinter zowel een USB-ingang als een ingang voor een CF-kaart en een SD-kaart. Gebruikers kunnen direct aan de slag met de HN-PP100 door de zeer eenvoudige, kleurgestuurde menustructuur en de gebruikersvriendelijke afstandsbediening.

Met de AQUOS Photo Player is het zeer eenvoudig een slideshow van alle favoriete foto’s te bekijken, zelfs met achtergrondmuziek, ideaal als er bezoek is. Maximaal 10 liedjes kunnen worden voorgeprogrammeerd. Na het bekijken van de slideshow kunnen de foto’s met één druk op de gele knop worden afgedrukt. Hierbij kunnen verschillende achtergronden worden gekozen, bijvoorbeeld een kalender, een collage maar ook pasfoto’s worden eenvoudig afgedrukt.

Voor een afdrukkwaliteit in een resolutie van 300 x 300 dpi wordt het papier vier keer behandeld. De HN-PP100 is zeer eenvoudig in het gebruik en een LCD HD TV is vaak groter dan een computerscherm, ideaal dus,” aldus Vincent van Laar.

Sharp HN-PP100 prijs en beschikbaarheid
De AQUOS Photo Player is vanaf mei beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 229. Bij het apparaat worden een HDMI-kabel, papier en inktpatroon voor 40 foto’s meegeleverd.

Source: Sharp