CookiesSharp HT-SB60 soundbar voor de grotere HD TV

23 oktober 2012 13:48 door Hans Wind

Sharp HT-SB60 soundbar voor de grotere HD TVDe Sharp HT-SB60 is een nieuwe soundbar voor de grotere HD TV. Deze soundbar, met 2.1-geluidssysteem en een lengte van 1.385 mm,, biedt een veel betere geluidsweergave dan de TV en is speciaal ontworpen voor 60-inch (152 cm) AQUOS LED TV’s, maar is tevens geschikt voor TV’s met een schermformaat tot 90-inch (229 cm).

De HT-SB60 is er volgens de fabrikant voor iedereen die thuis wil genieten van hoogwaardige geluidskwaliteit zonder een groot audiosysteem te hoeven installeren. De combinatie van de draadloze subwoofer, het zwart/metallic ontwerp en het gebruiksgemak, maakt de HT-SB60 een geschikte soundbar om thuis van de goede geluidskwaliteit te genieten.

Het is mogelijk de draadloze subwoofer op een willekeurige plek in de ruimte op te stellen, het is niet nodig om deze direct naast de soundbar te plaatsen.
Een stopcontact is het enige wat u nodig hebt. Waar u de subwoofer ook neerzet, de geluidskwaliteit blijft gelijk. De HT-SB60 kan horizontaal onder de TV geplaatst worden, maar is ook eenvoudig aan de muur te bevestigen en vereist dus minimale ruimte.

Het systeem beschikt over twee HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang met Audio Return Channel (ARC), waarmee de soundbar eenvoudig op de TV aangesloten kan worden zonder dat extra audiokabels nodig zijn. Hij wordt bediend met de afstandsbediening van de TV en er is dus geen extra afstandsbediening nodig. Bovendien wordt de soundbar automatisch in- en uitgeschakeld wanneer de TV aan- of uit wordt gezet. Het zwart/metallic 2.1-audiosysteem van de HT-SB60 heeft een totaal vermogen van 310 watt ( 2x 80W + 150W) met HDSS (High Definition Sound Standard) voor een optimale geluidskwaliteit.

Sharp HT-SB60 Soundbar prijs en beschikbaarheid

De HT-SB60 Soundbar is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 349,00 incl. BTW.

Voor een actuele HT-SB60 prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Sharp