CookiesSony BDP-S6500 Blu-ray Disc-speler

13 juli 2015 18:52 door Hans Wind

Sony BDP-S6500 Blu-ray Disc speler met 4K upscaling en WiFiWanneer de nieuwe Sony BDP-S6500 Blu-ray Disc-speler op een geschikte Ultra HD 4K-televisie aangesloten wordt dan kunnen via de ingebouwde Ultra HD Upscaling nog meer levendige kleuren en details op de TV weergegeven worden. Een krachtige videoprocessor converteert standaardvideosignalen naar een beeldkwaliteit die ligt tussen Full HD en 4K-resolutie (3840 x 2160).

De Sony BDP-S6500 zorgt er dankzij de IP Content Noise Reduction Pro voor dat HD-films op schijf of webvideo’s met lage resolutie er ook scherper en beter uitzien. De IP Content Noise Reduction Pro maakt gebruik van slimme technologie voor beeldruisonderdrukking terwijl HD Reality Enhancer de texturen en kleuren per pixel verbetert. Pure Picture Control verbetert het contrast voor nog realistischere beelden en Super Bit Mapping zorgt voor betere kleurschakeringen.
Sony BDP-S6500 menuNaast scherper beeld biedt de Sony BDP-S6500 ook voller geluid dankzij de Digital Music Enhancer. Deze combineert drie Sony-audiotechnologieën voor kamervullende muziek, dialogen en films. De DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) werkt met Dynamic Range Recovery en Advanced Auto Volume om bijna verdwenen details uit gecomprimeerde audiobestanden terug te krijgen, het dynamische bereik te vergroten en onverwachte volumeschommelingen te vermijden.

Super Wifi op de Sony BDP-S6500

Browsen en streamen verloopt volgens Sony soepel dankzij de geavanceerde Wifi module, Super Wifi. Het ontwerp met meerdere antennes in de speler maakt gebruik van MIMO-technologie (Multiple Input Multiple Output) voor een sneller, storingsvrijer en stabieler signaal. Op deze manier kan de gebruiker bijna overal in huis streamen.

De Sony BDP-S6500 kan ook 3D video weergeven als de gekoppelde TV daarvoor geschikt is. Wanneer de speler aangesloten wordt op een 3D-TV kan de gebruiker genieten van 3D Blu-ray Disc-films. Ook 2D-discs kunnen automatisch naar 3D worden omgezet.

Bediening

De Sony BDP-S6500 heeft een krachtige Dual Core Processor voor een snel reagerende bediening. Webpagina’s kunnen sneller geladen worden, terwijl films en video’s sneller streamen met een soepele weergave en minder buffertijd. Ook de menunavigatie is overzichtelijk en responsief zodat de gebruiker direct het entertainment krijgt waar hij of zij naar op zoek is.

Sony BDP-S6500 prijs en beschikbaarheid

De Sony BDP-S6500 Blu-ray Disc-speler heeft een winkeladviesprijs van 150 euro en is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Sony