CookiesSony Bravia S57 draagbare HDTV

2 september 2009 19:24 door Hans Wind

Sony Bravia S57 draagbare HDTVSony annonceert de nieuwe draagbare BRAVIA S57-serie. Deze lichtgewicht (5,4 kg) High Definition televisies met 19-inch scherm beschikken over dezelfde innovatieve technologie en beeldkwaliteit als de groot formaat BRAVIA-televisies. De verschillende kleuren en de geïntegreerde digitale klok maken deze televisie ideaal voor elke keuken, slaap- of werkkamer. De televisie heeft een afneembaar handvat, een statief en is eenvoudig aan elke muur te bevestigen.

De BRAVA S57-serie beschikt over een bewegingssensor, USB 2.0-poort en 2 HDMI-aansluitingen. Hiermee zijn eenvoudig andere apparaten als aan te sluiten. Als een Cyber-shot camera wordt aangesloten dan optimaliseert de televisie in de foto-modus de scherminstellingen, zodat foto’s haarscherp worden afgebeeld. Als een VAIO laptop of walkman wordt aangesloten dan is muziek af te spelen en via het scherm door de albumhoesjes worden gebladerd.

De televisie staat nooit meer onnodig aan
De S57-BRAVIA heeft een intelligente sensor die reageert op lichaamswarmte en -beweging. Als de kijker even wegloopt of in slaap valt dan gaat het beeld op zwart. De set schakelt in de stand-by-stand als er dertig minuten geen beweging is waargenomen. Dit beperkt de energiekosten.

Heldere kleuren met veel contrast
De Sony BRAVIA S57-serie past qua beeldkwaliteit volledig in de BRAVIA-lijn. Dankzij de BRAVIA Engine 2 en een dynamische contrastverhouding van maximaal 8.000:1 vertoont het beeld veel details en diepte. De Live Colour-functionaliteit zorgt daarbij voor subtiele tinten, frisse kleuren en zelfs natuurlijke huidtinten. De 24p True Cinema zorgt voor de ultieme filmbeleving. De snelle beeldweergave van 24 beelden per seconde, vertoont de film zoals de regisseur bedoeld heeft. De HD-ready BRAVIA S-57 beschikt over ‘Scene Select’. Voor sport, film, foto en games zijn de beeld- en audio-instellingen voorgeprogrammeerd.

Sony Bravia S57 prijs en beschikbaarheid
De BRAVIA-S57 HD TV is verkrijgbaar in het wit met een omlijsting van verschillende pasteltinten, zoals satin silver, silky pink, metallic mocha, pale emerald.
De adviesprijs is 400 euro.

Bron: Sony