CookiesSony DAV-F200 home theater systeem introductie

6 mei 2008 11:31 door Hans Wind

Sony DAV-F200 home theater systeem introductieDe Sony DAV-F200 is een fraai vormgegeven Home Theatre-systeem dat beschikt over de nieuwste technologieén en heeft 450 Watt vermogen voor krachtig bioscoopgeluid. De HDMI-output zorgt dankzij de 1080p upscaling voor uitstekende beeldkwaliteit op onder andere BRAVIA lcd-televisies.

Via BRAVIA Sync is dit Home Theatre-systeem eenvoudig te bedienen met maar één afstandsbediening. Afgezien van de subwoofer is het systeem en de twee compacte speakers aan de muur te bevestigen. De DAV-F200 is ook staand of op een wandmeubel te plaatsen.

De Sony S-Force Front Surround-technologie zorgt voor ruimtelijke geluidsweergave zonder dat het gebruik van achterspeakers nodig is. Gecombineerd met de 450 Watt S-master digitale versterker zorgt de DAV-F200 voor uitstekend geluid met een minimum aantal speakers.

DAV-F200 HDMI-output met BRAVIA Sync
Dankzij de HDMI-output is de set eenvoudig te verbinden met een BRAVIA lcd-televisie, zodat eenvoudige bediening met maar één afstandsbediening mogelijk is. Via de BRAVIA Sync set-up zijn met één druk op de knop alle BRAVIA apparaten te verbinden. De 1080p upscaling zorgt voor haarscherp beeld en levendige kleuren, zelfs op de grootste maat beeldschermen.

USB Rec & Play
De DAV-F200 heeft een usb-aansluiting op het bedieningspaneel. Hierdoor is muziek en beeld van draagbare media zoals WALKMANS, mp3-spelers, Sony Ericsson telefoons en usb-sticks direct af te spelen. Het is daarnaast mogelijk om onder andere cd’s vanaf het systeem te kopiéren naar bijvoorbeeld een externe mp3-speler.

Digital Media Port
Sony’s DM Port-adapters zorgen voor verbinding met een heel scala aan mp3-spelers, zoals WALKMANS, iPods en mobiele telefoons of Bluetooth en wifi geschikte laptops en pc’s.

Sony Eco
Het energieverbruik van de DAV-F200 is maar 0,3 Watt in de standby stand. Per product werkt Sony een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco.

Sony DAV-F200 prijs en beschikbaarheid
De DAV-F200 is beschikbaar vanaf juni 2008 en kost 599 euro

Bron: Sony


Sony DAV-F200 prijs vergelijking