CookiesSony DSC-T2 digitale camera introductie

25 oktober 2007 13:06 door Hans Wind

Sony DSC-T2 digitale camera introductieSony introduceert de nieuwe Cyber-shot T2, een fotocamera met een enorm intern geheugen van 4 Gigabyte. Foto’s worden automatisch gerangschikt in albums en zijn via handige sorteermethodes, zoals datum en favorieten, snel terug te vinden. Dankzij de bijbehorende software zijn foto’s eenvoudig te uploaden naar blogs of fotosites.

De camera is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, roze en wit. De photoTV HD modus maakt HD TV-weergave mogelijk via de nieuwste BRAVIA HDTV serie.

De T2 beschikt tevens over face- en smile-detection, de technologie voor de beste portretten waarop iedereen lacht. Daarnaast zijn foto’s via de nieuwe ‘plakboek’-functie eenvoudig in verschillende compilaties en met diverse achtergronden te presenteren.

Afbeeldingen delen met de Sony T2
Het formaat van de opgeslagen foto’s is met de ‘Sharemark’-technologie eenvoudig aan te passen zonder tussenkomst van een laptop of pc. Zodra gebruikers online zijn, zijn de foto’s handig te uploaden naar blogs of fotosites als Flickr met de voorgeïnstalleerde Picture Motion Browser Portable software.

Beeldkwaliteit
De hoogwaardige Carl Zeiss-lens, de 8.1 megapixels en de high speed BIONZ-processor en de dubbele antiwazigheidstechnologie zorgen ervoor dat foto’s altijd scherp zijn. Face- en smile-detection zorgen ervoor dat de foto pas genomen wordt als alle geselecteerde personen lachen. De afbeeldingen zijn terug te zien op het 2.7 inch lcd-touchscreen. De photoTV HD modus maakt HD TV-weergave mogelijk via de nieuwste BRAVIA-televisies.

Specificaties Sony DSC-T2
• Pixels: 8.1 megapixels (effectief)
• Beeldsensor: 1/2.5 inch Super HAD CCD
• Lens: Carl Zeiss Vario-Tessar 3x optische zoom 38-114mm (35mm equivalent): 6x Precision Digitale Zoom, 15x Smart Zoom, 5.1x HD Smart Zoom
• Display: 2,7-inch Clear Photo touchscreen LCD met 230K resolutie
• Beeldverwerking: BIONZ engine met D-range Optimiser
• Beeld stabilisatie: Dubbele Anti-Blur met Super SteadyShot optische beeld stabilisatie plus hoge gevoeligheid(max. ISO 3200)
• Intern geheugen: 4GB (8,1 megapixel resolutie = ongeveer 1.250 opnamen; VGA resolutie = ongeveer 40.000 opnamen)
• PhotoTV HD modus voor HD-weergave op BRAVIA TV
• Batterijduur: Ongeveer 280 opnamen (CIPA standaard met LCD schermpje aan)
• In-camera retoucheren: Rode ogen reductie en beeld uitsnede plus 8 filter effecten

Prijs en beschikbaarheid Sony T2
De Sony Cyber-shot T2 is beschikbaar vanaf begin november en kost 349,- euro.


Sony T2 prijs vergelijking