CookiesSony HT-GT1 soundbar

7 september 2014 11:15 door Hans Wind

Sony HT-GT1 soundbarDe Sony HT-GT1 soundbar produceert maar liefst 260W 2.1-kanaalsgeluid met krachtige bassen. De behuizing van de Sound Bar en de aparte subwoofer zijn gemaakt van stevig hout. Interne trillingen en resonantie worden door deze materiaalkeuze tegengegaan waardoor een helder en krachtig hifi-geluid wordt weergegeven. De Clear Voice-technologie van Sony staat garant voor heldere stemweergave wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt.

Sluit de Sound Bar aan op je tv, steek er een USB-stick met MP3-bestanden in of sluit je iPhone/iPad/iPod of MP3-speler met favoriete muziek aan.

Met slechts één aanraking koppel je de Sound Bar draadloos (via Bluetooth) met een NFC-compatibele smartphone of tablet. Zo kun je op vol volume van je muziekcollectie genieten, zonder onhandige kabels. Je kunt de Sound Bar zelfs via Bluetooth bedienen vanaf je telefoon met Sony’s gratis app SongPal voor iOS/Android.

Dankzij de ingebouwde handgrepen draag je de GT1 en de subwoofer van de ene kamer naar de andere. De Sound Bar kan ook direct op de subwoofer-behuizing geplaatst worden – met de optimale hoek om het geluid op de luisteraars los te laten.

Druk op de “Bass Bazuka-knop” en laat de bassen extra naar voren komen voor een extreme sound zonder vervorming. De kleurrijke ledverlichting doet mee op het ritme van de muziek voor een echte lichtshow.

Heb je al een Sony audio- of minisysteem in huis? De Sound Bar is direct aan te sluiten via de handige Party Chain-functie.

Sony HT-GT1 soundbar prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Sony HT-GT1 Sound Bar is vanaf eind oktober 2014 verkrijgbaar in het zwart voor een adviesprijs van 200 euro.

Bron: Sony