CookiesSony Pictures annonceert Blu-ray voordeelacties

4 februari 2008 11:33 door Hans Wind

Sony Pictures annonceert Blu-ray voordeelactiesHigh Definition krijgt in de Nederlandse huishoudens een steeds prominentere rol. Steeds meer huiskamers zijn voorzien van een HDTV, gameconsole en/of thuisbioscoop. Dat de vraag naar films op High Definition toeneemt lijkt dan ook een logische ontwikkeling.

Dat niet alleen de vraag, maar ook het aanbod Blu-ray films toeneemt, bewijst Sony Pictures Home Entertainment met haar assortiment: al meer dan 60 verschillende titels zijn verkrijgbaar in High Definition op Blu-ray Disc.

Sony Pictures Home Entertainment brengt de komende maanden een aantal bijzondere Blu-ray films uit en komt met enkele opvallende voordeelacties rondom Blu-ray voor de consument.

Gratis afstandbediening bij drie Blu-ray films
Bezitters van een Playstation 3 kunnen profiteren van een leuk voordeel: in de maanden februari, maart, april en mei krijgen consumenten bij aankoop van drie films op Blu-ray disc een gratis remote control, ter waarde van € 29,99, cadeau. Met deze originele remote control voor de PLAYSTATION®3 kunnen zij op eenvoudige wijze het Blu-ray (film)menu van de PLAYSTATION®3 bedienen.

Monty Python op Blu-ray
Fans van de serie hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Op 21 februari verschijnt Monty Python voor het eerst op Blu-ray. De gelukkige is ‘Monty Python’s Life of Brian’, de derde Monty Python film, waarin het overbekende verhaal van Jezus Christus nog eens dunnetjes over wordt gedaan. Binnenkort kan iedereen genieten van John Cleese, Graham Chapman en Michael Palin in High Definition kwaliteit. En voor iedereen die het levensechte beeld en geluid net even teveel wordt, zijn er de volgende wijze woorden: ‘always look on the bright side of life’!

Line-up Blu-ray
Naast de aantrekkelijke Must Have DVD’s introduceert Sony Pictures Home Entertainment nu ook een Must Have Blu-ray lijn: kwalitatieve films op Blu-ray voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf 21 februari zullen in deze lijn Monty Python’s Life of Brian, Hollow Man (Director’s Cut), Almost Famous, Paprika, Perfect Stranger en Pursuit of Happyness aangeboden worden als Must Have Blu-rays met een consumentenadviesprijs van € 24,95 per stuk.

Vanaf 6 maart zijn Welcome to the Jungle en Gattaca op Blu-ray verkrijgbaar evenals All The King’s Men, The Covenant, Gridiron Gang en Stranger than Fiction. De consumentenadviesprijs voor deze Blu-rays is € 19,95.

Bron: Sony Pictures