CookiesSony PlayMemories Online beschikbaar in Nederland

30 september 2013 10:53 door Hans Wind

Sony PlayMemories Online beschikbaar in NederlandSony PlayMemories Online is een cloud based foto- en videodienst die nu ook beschikbaar is in België en Nederland. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd waarmee gebruikers foto´s en video´s eenvoudig kunnen synchroniseren, organiseren en weergeven.

Automatisch uploaden met All Sync

De nieuwe ‘All Sync’- functie verzamelt automatisch alle foto’s die worden opgeslagen op smartphone, tablet of pc. De foto’s worden geupload naar het PlayMemories Online-account en veilig in HD-resolutie opgeslagen. De gebruiker kan er daarnaast voor kiezen om de mooiste beelden ook in volledige resolutie te uploaden. Hier geldt een maximale bestandsgrootte van 5GB. Vervolgens is de online fotobibliotheek op elk moment en elke plaats vanaf een smartphone, tablet, pc of aangesloten TV te raadplegen.

Sony Bravia HD TV’s zullen in januari 2014 een update krijgen voor PlayMemories Online en de All Sync functie.

PlayMemories Online was al eerder beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en vanaf heden is PlayMemories Online ook te gebruiken in België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Meer informatie is te vinden op de Sony website.

Bron: Sony