CookiesPS3 firmware 2.70 beschikbaar

3 april 2009 17:10 door Hans Wind

PS3 firmware 2.70 beschikbaarSony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft aangekondigd dat de software update 2.70 voor PLAYSTATION®3 (PS3™) vanaf heden beschikbaar is. De mogelijkheden van de PS3 worden uitgebreid dankzij deze nieuwe systeem software update. Zo blijven de diensten van de PS3 voortdurend evolueren.

Deze firmware update stelt spelers in staat te tekstchatten en zorgt voor een betere muziekervaring alsook een toegankelijker Internet gebruik. De systeem software update is gratis en kan worden gedownload door het System Update icoon in het Setting tabblad in de Xross Media Bar aan te klikken.

De belangrijkste features op een rijtje:

Tekstchat
Deze update maakt chatten uitermate makkelijk: open een chatroom, kies iemand uit je Friendslist en nodig hem of haar uit ”“ De genodigde ziet een icoontje in het scherm verschijnen zodat ze weten dat ze gewenst zijn in jouw chatroom. Tot en met zestien mensen kunnen in een chatroom samenkomen, gebruikmakend van een controller, een USB toetsenbord of een draadloos toetsenbord. Spelers kunnen, terwijl ze verschillende games aan het spelen zijn, met elkaar een chat opstarten.

Dynamic Normaliser voor muziek
Als je naar muziek luistert, kan een verschil in volume tussen diverse nummers je soms onaangenaam verrassen. Dankzij de Dynamic Normaliser behoort dat tot het verleden. Deze feature vermindert het verschil in volume tussen verschillende songs hetgeen de luisterervaring een stuk aantrekkelijker maakt.

Betere controle op Internet
Wil je meer weten over de game die je net hebt gedownload? Klik simpelweg op het desbetreffende icoon in je menu en kies ‘Internet Search’ ”“ vervolgens ben je meteen online om informatie te zoeken. De 2.70 update laat je bovendien tekst uit je Internet Browser knippen en plakken, en stelt je in staat berichten te versturen met aangehechte bestanden tot en met 3MB grootte.

Taalverbeteringen
Pools, Griekse, Tsjechische, Slowaakse en Turkse gebruikers kunnen dankzij 2.70 update alle letters en karakters van hun nationale alfabet gebruiken in de Internet Browser.

De 2.70 update is de meest recente update in een reeks van updates die sinds de lancering van PS3 gebruikers in staat stellen meer uit hun systeem te halen.

Bron: Sony SCEE


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking