CookiesSony PS3 starter pack introductie

13 juli 2007 14:14 door Hans Wind

Sony PS3 starter pack introductieSony heeft vandaag een Starter Pack voor de PLAYSTATION 3 aangekondigd dat bestaat uit een PS3, twee games – Resistance Fall of Man en MotorStorm – en twee SIXAXIS draadloze controllers voor €599.

Vanaf 1 augustus is deze aanbieding in de Benelux verkrijgbaar. Het nieuwe Starter Pack biedt een mooie start aan nieuwkomers in de wereld van High Definition en interactief entertainment op de PLAYSTATION 3.

De games Resistance Fall of Man™ en MotorStorm™ zijn specifiek gekozen vanwege de fraaie graphics en de hoogwaardige eigenschappen van High Definition games op Blu-ray. Met een extra draadloze en bewegingsgevoelige SIXAXIS controller ”“ ideaal voor één tegen één en multi player gaming ”“ is het Starter Pack aantrekkelijk voor gamers die hun entertainment beleving willen versterken met de modernste technologie.

“Met meer dan 1,2 miljoen verkochte exemplaren in SCEE landen, heeft de PLAYSTATION 3 bewezen een groot succes te zijn”, aldus David Reeves, President van Sony Computer Entertainment Europe. “Dankzij de aantrekkelijke waarde van de nieuwe Starter Pack bereikt de dynamiek van PlayStation® gaming een breder publiek. Voeg daarbij de fantastische line-up games voor de tweede helft van 2007 en we zijn ervan overtuigd dat deze Starter Pack nog meer fervente gamers zal overhalen om deel uit te maken van de PLAYSTATION 3 gemeenschap .“

“Na de grootse introductie van de PLAYSTATION 3 in de Benelux en de succesvolle periode daarna zal dit Starter Pack ongetwijfeld een nieuwe impuls betekenen voor de toch al indrukwekkende verkoopcijfers van de console”, aldus Bart van de Giessen, Sales Director SCE Benelux.

Naar aanleiding van de E3-gamebeurs in Santa Monica, worden er deze week een aantal nieuwe zogenaamde trailers op het PS3 Network geplaatst. Via de PLAYSTATION Store kunnen deze nieuwigheden worden opgehaald en bekeken.

De te verwachte trailers in de online PS3 Store zijn:

Donderdag 12 juli

Feel Ski
Feel Ski brengt de onvergetelijke ervaring van alpineskién naar de PS3. Personaliseer jouw karakter en neem deel aan skiraces met een hoog adrenalinegehalte of ski tegen de tijd waarbij je gebruik maakt van de SIXAXIS-controller om te versnellen, springen of van richting te veranderen.

Folklore
Een serie van onopgeloste moorden, een mysterieus telefoontje en een brief van een dode moeder dreef Ellen en Keats naar Doolin, een slaperig Iers dorpje dat de ingang naar de onderwereld verbergt. Een bovennatuurlijk avontuur vol actie voor de PS3.

High Velocity Bowling
Met trick shots, verwisselbare karakters en een volledige SIXAXIS speelmode, zorgt High Velocity Bowling voor een strike op jou PS3.

Killzone 2
Killzone 2 zal exclusief voor de PS3 worden gelanceerd. Bekijk de eerste beelden van één van de levels op de vijandelijke planeet Helghan. Hoge verwachtingen voor deze presentatie op de E3-beurs.

Little Big Planet
Bekijk hoe Sackboy dingen creéert in dit innovatieve en creatieve spel voor de PS3. Creéer, bouw en ontdek… Little Big Planet lijkt in niets op iets wat je ervoor al hebt gezien!

Pain
Zoals de titel al doet vermoeden, hoort pijn bij het leven. In dit PS3-spel worden de karakters de verte in gekatapulteerd. Omvergeslagen voetgangers, gebroken ruiten en een overhoop gehaald decor… No pain, no gain.

WipEout HD
Maak je klaar voor de WipEout ervaring op de PS3 in Full HD 1080p. Het spel bevat een selectie van volledig herwerkte versies van vorige WipEout games, volledige ondersteuning voor de SIXAXIS™ draadloze controller, met single en multiplayer online modus en de bijhorende upbeat soundtrack. Mis dit anti-zwaartekracht spel met hoog adrenalinegehalte niet!

Uncharted: Drake’s Fortune
Tijdens de zoektocht naar de legendarische schatten van een uitgestorven Spaanse kolonie, raakt de moderne schattenjager Nathan Drake geïsoleerd op een mysterieus eiland waar hij zal moeten vechten voor zijn leven.
De avonturen van Drake veroorzaken momenteel een heuse opschudding op de E3-beurs. Bekijk de trailer en ontdek waarom!

Donderdag 19 juli

Ratchet and Clank: Tools of Destruction
Bekijk deze sneak preview van Ratchet & Clanck: Tools of destruction voor de PS3 zoals hij werd getoond op de E3 in Santa Monica.
Kan het explosieve duo de melkweg redden van de boosaardige Cragmites en zo het relaas van hun mysterieuze verleden achterhalen?

Eye of Judgment
In deze hoogtechnologische game komen de wezens van een kaartspel tot leven en vechten tot de dood. De PlayStation Eye-camera wekt karakters tot leven op je PS3, een innovatie om naar uit te kijken.
SOCOM™ Confrontation
Smul van de preview van SOCOM: US Navy Seals Confrontation voor PS3. Knok jezelf door de online gevechtszone, met een nooit geziene, realistische militaire precisie en bekijk hoe er wordt opgebouwd naar een multiplayer competitie.

Update:5 oktober 2007: Na de introductie van de PS3 met 40GB harddisk is de prijs van het PS3 starter pack verlaagd tot 499 Euro.

Update 22 augustus 2008: PS3 160GB op komst


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking