CookiesSpiegeltje, spiegeltje aan de wand blijkt HDTV

13 juni 2007 15:43 door Hans Wind

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand blijkt HDTVIn de huizen van de toekomst, zoals vele bedrijven die graag presenteren, zien we nog wel eens bijzondere toepassingen van TV’s en één daarvan is een HDTV in een spiegel.

Wie schetst onze verbazing toen bleek dat dit al lang geen toekomst muziek meer is, maar keiharde realiteit. Het Engelse bedrijf Waterprooftv is gespecialiseerd in dergelijke toepassingen en levert allerlei spiegels die tevens dienst kunnen doen als HD TV.

Wanneer de TV uit staat heb je een fraaie spiegel aan de wand en na inschakelen van de TV komt het beeld van een 20 – 46 inch Hitachi Plasma scherm tevoorschijn. De spiegels kunnen in allerlei lijsten en uitvoeringen worden geleverd.

De spiegel TV kan, indien gewenst, ook nog worden gecombineerd met een ingebouwde media computer waardoor e-mail kan worden behandeld, Powerpoint presentaties kunnen worden gegeven en muziek en video kan worden opgeslagen en afgespeeld. Het geheel kan via een draadloos netwerk worden gekoppeld.


Badkamer TVHet bedrijf heeft ook badkamerspiegels waarin een klein HD-ready schermpje is opgenomen met soortgelijke mogelijkheden als de grotere broer. Dat is dan dus de introductie van de waterdichte HD TV.

Met deze bijzondere TV toepassingen houdt het nog niet op want het bedrijf kan ook nog allerlei andere varianten van waterdichte TV’s leveren zoals buiten-TV, een special waterdicht model voor in de keuken met afwasbaar toetsenbord, een TV scherm ingebouwd in een handdoekenrek en het levert nog radio’s die onzichtbaar kunnen worden ingebouwd.

Alles met elkaar, een bijzonder bedrijf.