CookiesSpotify en Skylanders Battlegrounds nu bij LG Smart TV

18 december 2013 11:29 door Hans Wind

Spotify en Skylanders Battlegrounds nu bij LG Smart TVVandaag voegt LG Skylanders Battlegrounds, een game voor kinderen, toe aan de content van LG Smart TV. Tegelijkertijd komt de internationale muziekservice Spotify beschikbaar.

Skylanders Battlegrounds

Skylanders Battlegrounds is een game waarin speelgoed interactie heeft met een digitale gamewereld. Skylanders actiefiguren worden op een Portal of Power geplaatst die in verbinding staat met een LG Smart TV, waardoor ze op het scherm tot leven komen.

Skylanders fans kunnen meteen aan de slag door de game kosteloos te downloaden in de LG App store. Om het spel te spelen is geen aparte gameconsole nodig. LG Smart TV fungeert als gameconsole en LG’s unieke afstandsbediening, de Magic Remote, als gamecontroller.
Met de bewegingsgevoelige Magic Remote bestuur je de Skylander actiefiguren met één knop. De Magic Remote als gamecontroller geeft een nieuwe dimensie aan de LG Smart TV.

Skylanders Battlegrounds is als kosteloze download beschikbaar in de LG Game World van 2013 LG Smart TV’s en is compatibel met reeds aangeschafte Skylanders figuurtjes en de Portal of Power.

Bij de aanschaf van een nieuwe LG Smart TV geeft LG tijdelijk een Skylanders Battlegrounds Starters Pack cadeau ter waarde van €99,-. In het pakket zit de Portal of Power en 3 Skylanders actiefiguren.

Spotify

De nieuwe Spotify app biedt gebruikers van LG Smart TV toegang tot de uitgebreide muziekcollectie van ruim 20 miljoen nummers. Premium leden van Spotify kunnen via de app van bekende en nieuwe muziek genieten. Nieuwe klanten kunnen de dienst 30 dagen lang kosteloos uitproberen. Gebruikers van de app kunnen via LG Smart TV op hun gemak vanaf de bank door de gigantische muziekbibliotheek bladeren. Eerder dit jaar heeft LG Spotify op haar Smart AV (audio-video) producten gelanceerd.

Spotify is op alle LG Smart TV en AV modellen van 2013 beschikbaar, de benodigde update voor Oled TV modellen (EA9809 en EA8809) komt volgens LG op korte termijn beschikbaar.

Bron: LG