CookiesSyncTV beta introductie

19 november 2007 15:49 door Hans Wind

SyncTV beta introductieSyncTV annonceert vandaag de beta versie van haar TV download service, waarmee DVD en HDTV kwaliteit TV shows ongelimiteerd kunnen worden gedownload.

SyncTV is volledig gebaseerd op open standaards en de dienst draait op Windows PCs, Macs en Linux PCs en zal in de toekomst ook kunnen draaien op TVs en draagbare media spelers.

De programma bibliotheek van SyncTV is ingedeeld in kanalen waarvan sommigen zoals bijvoorbeeld Showtime(r) sommige kijkers bekend zullen voorkomen. Na het abonneren op een gekozen kanaal kan de kijker elke show die daar aangeboden wordt downloaden met, in veel gevallen, alle afleveringen van die show van de afgelopen tijd

Per kanaal moet een bescheiden bedrag van enkele dollars worden betaald en daarnaast komen er een aantal kanalen waarvan de inhoud per download moet worden afgerekend in plaats van per kanaal abonnement.

Belangstellenden kunnen zich nog melden voor deelname aan de beta op www.synctv.com. Hierna kan de mediaspeler gratis worden geïnstallerd op de PC of Mac.

Volgens de makers is de kwaliteit van de media de hoogste die momenteel op Internet wordt aangeboden. De minimum kwaliteit is vergelijkbaar met DVD kwaliteit maar er zal ook HDTV kwaliteit beschikbaar zijn.