CookiesTalpa TV speelt slim in op nieuwe media

13 oktober 2006 13:51 door Hans Wind

Talpa logoTalpa TV speelt goed in op de vele nieuwe mogelijkheden die Internet biedt. Vooral bij de jeugd is Microsoft’s Messenger natuurlijk enorm populair en voor die groep werd al eerder een toepassing ontwikkeld. Daarnaast kunnen bezitter van een Microsoft Media Center PC nu ook naar Talpa kijken via “Online Spotlight”

Samen chatten en tv kijken via Messenger
Als eerste Nederlandse televisiezender maakte Talpa het mogelijk vanachter de computer met anderen TV te kijken en tegelijkertijd te chatten. Gebruikers van MSN Messenger krijgen dagelijks vanaf 18.00 uur de mogelijkheid een zogenaamd “activity window” ”“ een extra scherm ”“ te openen waarin de livestream van Talpa is te zien. Vervolgens kunnen zij een andere gebruiker uitnodigen om mee te kijken en tegelijkertijd te chatten.

Gebruikmaken van deze nieuwe Talpa-dienst is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het e-mailadres talpa@talpamedia.nl toevoegen aan je contactpersonen op MSN Messenger. Vanaf dat moment is Talpa TV één van je contactpersonen en heb je de mogelijkheid om alleen of met anderen naar Talpa te kijken!


Windows Media Center
Als je een Windows Media Center-pc hebt kun je nu ook genieten van Talpa via de online spotlight. Start het mediacenter en ga vervolgens naar de online spotlight. Druk op het Talpa logo en het hoofdmenu verschijnt.

Programma gemist
Onder Programma Gemist staan de programma’s die Talpa uitzendt of ooit uitgezonden heeft. Met de pijltjes op de afstandsbediening kun je door het hele programma archief scrollen. Vervolgens kan je het gewenste programma selecteren en bekijken.

Dit moet je zien
Hier staan de beste en de leukste video’s van de redactie van Talpa.tv. Unieke backstage filmpjes, interviews, highlights en [web only] producties.

Talpa channels
Kijk naar de digitale kanalen van Talpa.tv.