CookiesTechnisat HD TV gecertificeerd voor CanalDigitaal

28 december 2010 08:44 door Hans Wind

Technisat HD TV gecertificeerd voor CanalDigitaalCanalDigitaal heeft een Technisat HD-tv met ingebouwde satellietontvanger gecertificeerd voor gebruik met de CanalDigitaal CI-Module en smartcards. De TechniLine 32 HD LCD Benelux Edition ondersteunt het automatisch inladen van de zenderlijst en tonen de Elektronische Programma Gids (EPG). Met deze HD TV kunt u nu dus met 1 afstandsbediening werken en heeft u geen losse satellietontvanger meer nodig.

CanalDigitaal certificeerde al eerder een groot aantal Samsung HDTV’s. Het overzicht van alle gecertificeerde tv’s is te vinden op http://www.canaldigitaal.nl/producten/gecertificeerde-televisies.aspx. Deze informatie zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe modellen.

CI-Module, smartcard en dubbele ontvangstkop
Om volop te kunnen genieten van uw CanalDigitaal zenderpakket op een van deze gecertificeerde televisies heeft u een CI-Module, MediaGuard 3-smartcard en een dubbele ontvangstkop (DuoLNB) nodig.

Heeft u al een abonnement bij CanalDigitaal en dus ook een CanalDigitaal-smartcard dan hoeft U alleen een losse CI-Module te kopen. Dit kan in de CanalDigitaal webshop, waarbij u ook nog eens gebruik kunt maken van onze vaste klantenkorting. De coupons voor de vaste klantenkorting kunt u aanvragen via ‘Mijn CanalDigitaal’, via de pagina ‘Supervoordeel voor abonnees’. U kunt ook de CI-Module en smartcard bij een van de CanalDigitaal dealers kopen.

Heeft u nog een oude Mediaguard 2- of Irdeto-smartcard, dan is het van belang dat u deze omruilt voor de nieuwe MediaGuard 3-smartcard.

Voor de ontvangst van HD-zenders heeft u een dubbele ontvangstkop op uw satellietinstallatie nodig.

Bron: CanalDigitaal